Todoistin käyttäminen Google Mapsin ja Apple Karttojen kanssa

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Mitä ovat Google Maps ja Apple Kartat?

Google Maps ja Apple Kartat ovat karttasovelluksia.

Mitä integraatiot tekevät?

Todoistin sijaintiin perustuvat muistutukset ovat saatavilla Android- ja iOS-laitteissa, ja ne on integroitu Google Mapsiin ja Apple Karttoihin. Näiden integraatioiden ansiosta voit asettaa tehtävähälytyksiä huomauttamaan, kun saavut tai lähdet tietystä paikasta valitsemalla sijainnit joko Google Mapsissa tai Apple Kartoissa. Todoist tallentaa viimeisten 10 sijainnin osoitteet, jotta voit helposti valita ne, joita käytät useimmiten.

Kuinka Todoist yhdistetään Google Mapsin ja Apple Karttojen kanssa?

Sijaintiin perustuvia muistuksia voidaan määrittää millä tahansa alustalla (mukaan lukien Gmail tai Outlook), mutta ne toimivat vain GPS-yhteensopivassa iOS- ja Android-laitteilla. Jos haluat aktivoida sijaintiin perustuvat muistutukset iOS:ssa, napauta Asetukset > Tietosuoja > Sijaintipalvelut ja ota käyttöön sijaintipalvelut ja muistutukset. Androidissa kaikki on jo määritetty oletuksena.

Miten integraatioita käytetään?

Opi käyttämään sijaintikohtaisia muistutuksia Google Mapsissa Androidissa tai Apple Kartoissa iOS:ssä.

Apple Maps + Todoist