Todoistin käyttäminen Timelyn kanssa

Business

Mikä on Timely?

Timely on ajanseurantasovellus, jonka avulla voit seurata kuhunkin projektiin ja tehtävään kulutettua aikaa.

Miten integraatio toimii?

Timelyn avulla näet kaikki Todoistin suoritetut tehtävät ja ajan, jonka olet merkinnyt sellaisenaan Memory-aikajanaan. Aikajanan ansiosta on uskomattoman helppoa kirjata kulutetun ajan.

Kuinka Todoist yhdistetään Timelyn kanssa?

1. Kirjaudu Timely-tiliisi tai rekisteröi uusi tili täällä. Siirry Timelyn asetuksissa Apps-välilehteen.
  2. Klikkaa Todoist-sovellusta ja liitä tilisi Timelyyn.
  3. Klikkaa Authorize-painiketta ja kirjaudu Todoist-tiliisi, olet valmis!

Miten integraatiota käytetään?

1. Siirrä hiiren osoitin Todoist-pisteen päälle aikajanassa nähdäksesi suoritetut tehtävät ja ajan, jolloin suoritit ne.
  2. Klikkaa ja vedä valitaksesi Todoist-pisteen ja kirjataksesi tehtävän ajan.
  3. Klikkaa Save-painiketta.