Outlookin vanhan laajennuksen välityspalvelimen määrittäminen

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Jos haluat määrittää välityspalvelimen Outlookin vanhalle laajennukselle, klikkaa Todoistin Luo tehtävä -painikkeen alapuolella olevaa pientä nuolikuvaketta Outlookin työkalupalkissa.

Näkyviin tulevassa määritysnäytössä voit valita seuraavista:

• Ei välityspalvelinta - jos yhteytesi ei käytä välityspalvelinta.
  • Järjestelmän välityspalvelimen asetukset - käyttää oletusarvoisia Windows-välityspalvelimen asetuksia.
  • Manuaalinen välityspalvelimen määritys - syötä valityspalvelimen osoite ja portti.