Todoist Premium -laskun hankkiminen

Business

Tarvitsetko laskun Todoist Premium -ostoksestasi? Ei hätää! Löydät ja lataat laskut seuraavasti:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Klikkaa Tilaus-välilehteä.
  3. Kuitit-kohdan alapuolelta löydät tarvitsemasi laskun ja klikkaa Lataa.Invoice-Premium.JPG
Varmista, että laskutustietosi ja korttitietosi ovat ajan tasalla. Lisätietoja.

Todoist.comin kautta tehtyjen ostosten laskut ovat saatavilla vain verkkosovelluksen kautta. Jos olet ostanut Todoist Premium -tilauksen App Storesta, noudata näitä ohjeita saadaksesi laskun.

Todoist.comin kautta tehtyjen ostosten laskut ovat saatavilla vain verkkosovelluksen kautta. Jos olet ostanut Todoist Premiumin Microsoft Storesta, noudata näitä ohjeita saadaksesi laskun.

Todoist.comin kautta tehtyjen ostosten laskut ovat saatavilla vain verkkosovelluksen kautta. Jos olet ostanut Todoist Premium -tilauksen Google Play Kaupasta, noudata näitä ohjeita saadaksesi laskun.

UKK

K: Voinko saada Premium-ostoksestani arvonlisäveropalautuksen ja arvonlisäverovapaan laskun?

V: Kyllä. Jos olet ostanut Todoist Premiumin verkkosivumme kautta, voit saada arvonlisäveron palautuksen ja oikaistun laskun. Varmista, että olet lisännyt arvonlisäverotunnuksesi ja siihen liittyvän osoitteen Todoistin Premium -laskutustietoihin, ota yhteyttä tukitiimiimme.

K: Voinko saada automaattisesti arvonlisäverovapautuksen Todoist Premium -ostoksestani?

V: Valitettavasti et voi tällä hetkellä. Automatisoidut arvonlisäverosta vapautetut maksut ja laskut ovat kuitenkin käytettävissä Todoist Business -käyttäjille.