Premium-laskun hankkiminen

Business

Tarvitsetko laskun Todoist Premium -ostoksestasi? Ei hätää.

Voit helposti löytää ja ladata laskut seuraavasti:

1. Kirjaudu Todoist-tiliisi osoitteessa todoist.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Tilaus-välilehteä.
  4. Kuitit-kohdan alapuolelta voit ladata kuitin laskun klikkaamalla Lataa-painiketta.

Payments.pngTilaus-osiossa voit tarkistaa nykyisen suunnitelman, päivittää maksutavan, lisätä laskutustietoja (yrityksesi nimi, osoite, arvonlisäverotunniste jne.) ja ladata laskuja.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos maksu on suoritettu luotto/maksukortilla tai PayPalilla verkkosivustomme kautta. Jos olet suorittanut maksun Applen App Storen tai Google Play Kaupan tai Microsoft Storen kautta, jolloin laskun voi antaa vain asianomainen myyjä (Apple, Google, Microsoft).