Miten Yleiset-projektia käytetään

Business

Yleiset-projekti on oletuspaikka uusille tehtäville, jotta voit tyhjentää mielesi nopeasti ja palata suunnittelemaan tarkemmin myöhemmin. Se on loistava tapa rentouttaa mielesi, jotta voit keskittyä siihen, mitä teet juuri nyt.

Lisätäksesi tehtävän Yleiset-projektiin, tartu lähimpään Todoist-sovellukseen – työpöytä- mobiili tai lukuisat muut – klikkaa tai napauta tehtävän lisäämisen +-merkkiä, kirjoita tehtäväsi nimi ja tallenna. Kaikki tehtävät, joita ei ole lisätty tiettyyn projektiin, lisätään oletuksena Yleiset-projektiin.

Tarkista ja tyhjennä Yleiset säännöllisesti. Varaa muutama minuutti joka päivästäsi tai viikostasi käsitelläksesi kaikki Yleiset-projektiin kerääntyneet tehtävät.

Pääsääntöisesti, jos tehtävä kestää alle kaksi minuuttia, suorita se heti.

Tehtäviin, jotka vievät enemmän aikaa, siirrä ne oikeisiin projekteihin. Jos voit, lisää eräpäivä, jotta et unohda palata myöhemmin.

Verkko-, macOS- tai työpöytäsovelluksissa voit vetää ja pudottaa tehtävän toiseen projektiin vasemmassa valikossa.

Älä pelkää poistaa tehtäviä Yleiset-projektista. Jos päätät, että tehtävä ei ole kovin tärkeä, poista tehtävä tai siirrä se "Jonain päivänä "-projektiin.

Lisätietoja Yleiset-projektista