Miten päästään eroon Windowsin "Kirjaudu sisään" -ponnahdusikkunasta avattaessa Outlook

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Kun avaat Outlookin Todoist-kalenterisyötteen, saatat nähdä alla olevan virheilmoituksen. Näin hoidat ongelman.

Mikä on ongelmana?

Jos olet lisännyt Todoist-kalenterin syötteen aiemmin Outlookiin, kun olit Todoistin Premium- tai Business-jäsen ja et enää ole tilaaja, Outlook ei pysty enää lataamaan Todoist-kalenteriasi.

Erityisesti sisäänkirjautumisen yhteydessä näet ponnahdusikkunan, jossa pyydetään kirjautumaan Todoistiin. Koska tämä on kuitenkin Premium- ja Business-ominaisuus, et voi käyttää syötettä, kun yrität kirjautua sisään.

Miten pääsen eroon ponnahdusikkunasta?

Ponnahdusikkunasta päästään eroon kahdella tavalla:

Tapa 1: Uusi Premium-tilauksesi uudelleen, jolloin kalenterisyöte otetaan uudelleen käyttöön.

Tapa 2: Poista Todoistin kalenteri Outlookista:

1. Klikkaa oikealla kalenterin kansioruudussa poistettavan kalenterin nimeä.
  2. Klikkaa Poista kalenteri.
  3. Vahvista poisto valitsemalla Kyllä.
Lisätietoja kalenterin poistamisesta Outlookista löydät Microsoft-tukisivustolta: Kalenterin poistaminen