Tehtävän poistaminen

Business

Kun haluat poistaa tehtävän tehtäväluettelosta suorittamatta sitä, voit poistaa sen. Toimi näin:

1. Klikkaa hiiren oikealla tehtävää, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse pudotusvalikosta Poista tehtävä.
  3. Vahvista klikkaamalla Poista.
  1. Napauta tehtävää, jonka haluat poistaa.
  2. Napauta kolmen pisteen kuvaketta ja valitse avattavasta valikosta Poista tehtävä.
  3. Napauta Kyllä.
    1. Napauta tehtävää, jonka haluat poistaa.
    2. Napauta kolmen pisteen kuvaketta.
    3. Napauta Poista tehtävä.
    4. Vahvista napauttamalla Poista tehtävä.
Jos iOS-laitteessasi on iOS 13 tai uudempi, voit poistaa tehtävän myös sen pikavalikon kautta.

UKK

Voinko palauttaa poistetun projektin?

Tämä ei ole mahdollista, tehtävän poistamista ei voida kumota. Voit kuitenkin palauttaa tehtävän kopion varmuuskopiosta (tämä ominaisuus on käytettävissä Pro-suunnitelman käyttäjille).