Projektin luominen

Business

Työskenneltäessä asian parissa, joka vaatii enemmän kuin yhden tehtävän, projekti on paras tapa pitää järjestystä. Näin luot uuden projektin:

1. Napauta vasemmanpuoleisessa navigointivalikossa Projektit-kohdan vieressä olevaa +-kuvaketta.
  2. Kirjoita uuden projektin nimi.
  3. Voit muuttaa projektin väriä napauttamalla projektin nimen vasemmalla puolella olevaa väripistettä.
  4. Luo projekti klikkaamalla Lisää projekti -painiketta.
  5. (Valinnainen) Voit vetää ja pudottaa projektin uuteen paikkaan projektiluettelossasi tai muuttaa sen aliprojektiksi.
  1. Napauta vasemmalla puolella olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Projektit-painiketta.
  3. Napauta projektiluettelon alaosassa olevaa + Lisää projekti -painiketta.
  4. Kirjoita uuden projektin nimi.
  5. Valitse värivalikosta projektin väri.
  6. (Valinnainen) Voit muuttaa projektin aliprojektiksi napauttamalla Yläkohde-kenttää ja valitse projekti, johon haluat uuden projektin sisällytettäväksi.
  7. (Valinnainen) Voit jakaa uuden projektin jonkun toisen kanssa napauttamalla Lisää yhteistyökumppaneita -painiketta.
  8. (Valinnainen) Jos haluat tallentaa projektin suosikiksi, napauta Suosikki-valintaruutua.
  9. Kun olet valmis, voit luoda projektin napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa lähetyskuvaketta.
  1. Kun katselet Todoistin pääsivua, napauta Projektit-kohdan vieressä olevaa +-kuvaketta.
  2. Kirjoita uuden projektin nimi.
  3. Valitse projektille väri napauttamalla Väri-kenttää.
  4. (Valinnainen) Voit jakaa uuden projektin muiden kanssa napauttamalla Jaettu-kohtaa ja lisäämällä yhteistyökumppanit.
  5. (Valinnainen) Voit muuttaa projektin aliprojektiksi napauttamalla Yläkohde-kenttää ja valitse projekti, johon haluat uuden projektin sisällytettäväksi.
  6. Kun olet valmis, voit luoda projektin napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Valmis-painiketta.
  1. Klikkaa vasemmalla puolella olevaa Projektit-välilehteä.
  2. Selaa projektiluettelon alareunaan.
  3. Klikkaa + Lisää projekti -painiketta.
  4. Kirjoita oikeanpuoleisessa paneelissa projektin nimi.
  5. Valitse värivalikosta projektin väri.
  6. Voit jakaa uuden projektin muiden kanssa klikkaamalla + Lisää ihmisiä -painiketta.
  7. Klikkaa Tallenna-painiketta.
Projektia luotaessa et voi käyttää @, #, +, ja = projektin nimessä. Ainoat erikoismerkit, jotka ovat sallittuja projektin nimissä, ovat ., _, ja -.
Pääse alkuun projektisi parissa lukemalla A Quick and Easy Guide to Completing Any Project in Todoist -artikkeli.