Aloitusnäkymän muuttaminen

Business

Kun avaat Todoistin, varmista, että näet tärkeimmät tehtävät asettamalla aloitusnäkymän.

Oletuksena aloitusnäkymä on Tänään-näkymä, mutta voit muuttaa sen:

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Valitse Yleiset-välilehti.
  4. Avaa avattava Aloitusnäkymä-valikko.
  5. Valitse haluamasi aloitusnäkymä. Voit valita näkymän, kuten Yleiset, Tulevat tai omista projekteistasi, tunnisteistasi tai suodattamistasi.
  6. Klikkaa Päivitä.
  1. Napauta Selaa oikeassa alakulmassa.
  2. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Yleinen.
  4. Napauta Aloitusnäkymä.
  5. Valitse näkymä, projekti, tunniste tai suodatin, joka avataan aloitusnäkymässä.
  6. Jos haluat tämän olevan aloitusnäkymä myös muilla laitteillasi, ota käyttöön Synkronoi aloitusnäkymä.
  1. Napauta Selaa oikeassa alakulmassa.
  2. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Yleinen.
  4. Napauta Aloitusnäkymä.
  5. Valitse haluamasi aloitusnäkymä. Voit valita näkymän, kuten Yleiset, Tulevat tai omista projekteistasi, tunnisteistasi tai suodattamistasi.
  6. Jos haluat, että tämä on myös muiden laitteiden kotinäkymä, valitse Synkronoi aloitusnäkymä.