Oletusaloitussivun vaihtaminen

Business

Kun avaat Todoistin, varmista, että näet tärkeimmät tehtävät määrittämällä aloitussivusi. Oletuksena aloitussivu on Tänään-näkymä, mutta voit muuttaa sen:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Klikkaa Asetukset > Yleinen.
  3. Klikkaa Aloitussivu-pudotusvalikkoa.
  4. Valitse haluamasi aloitussivu. Voit valita näkymän, kuten Yleiset, Tänään tai Seuraavat 7 päivää, tai valitse omista projekteista, tunnisteista tai suodattamista.
  • Voit myös käyttää mukautettua hakua aloitussivuna. Se toimii samalla tavalla kuin luomalla suodatin. Valitse vain pudotusvalikosta Mukautettu haku ja kirjoita hakusi.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Yleinen > Aloitussivu.
  3. Valitse haluamasi aloitussivu. Voit valita näkymän, kuten Yleiset, Seuraavat 7 päivää tai omista projekteistasi, tunnisteistasi tai suodattamistasi.
  4. Jos haluat, että tämä on myös muiden laitteiden aloitussivu, valitse Aloitussivun synkronointi.
  1. Kun katselet Todoistin pääsivua, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Napauta Yleinen > Aloitussivu.
  3. Valitse haluamasi aloitussivu. Voit valita näkymän, kuten Yleiset, Seuraavat 7 päivää tai omista projekteistasi, tunnisteistasi tai suodattamistasi.
  4. Jos haluat, että tämä on myös muiden laitteiden aloitussivu, valitse Aloitussivun synkronointi.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Klikkaa oikealla olevaa Yleinen-painiketta.
  3. Klikkaa Aloitussivu-pudotusvalikkoa.
  4. Valitse haluamasi aloitussivu. Voit valita näkymän, kuten Yleiset, Seuraavat 7 päivää tai omista projekteistasi, tunnisteistasi tai suodattamistasi.