Todoist-sähköpostien tilaaminen ja tilausten peruminen

Business

Varmista, että saat vain sähköposteja sinulle tärkeistä asioista päivittämällä sähköpostitilauksen asetukset. Tässä on erityyppisiä sähköposteja, joita voit vastaanottaa meiltä:

• Päivittäinen yhteenveto: Sisältää tuottavuustilastot ja tehtävät, jotka erääntyvät tänään. Lähetetään joka aamu.
  • Uutiskirje: Sisältää Todoist-tiimin tuoteuutiset. Lähetetään yleensä kerran kuukaudessa tai harvemmin.
  • Vihjeitä: Tuottavuusvinkit. Lähetetään yleensä kerran kuukaudessa.
  • Todoist Business: Tärkeitä tietoja Todoist Business -tilistäsi.

Sähköpostitilausasetuksien muuttaminen

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Avaa Ilmoitukset-välilehti.
  4. Vieritä alas kohtaan Todoist-sähköpostit.
  5. Käytä sähköpostiviestien vieressä olevia kytkimiä valitaksesi ne, jotka haluat vastaanottaa.
  6. Valitse Päivitä.
  1. Avaa valikko pyyhkäisemällä sovelluksen alareunasta ylöspäin.
  2. Avaa asetukset napauttamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Ilmoitukset.
  4. Napauta Tilatut sähköpostit.
  5. Käytä valintaruutuja valitaksesi mitä sähköposteja haluat vastaanottaa.
  1. Napauta yläreunassa rataskuvaketta avataksesi asetukset.
  2. Napauta Ilmoitukset.
  3. Napauta Tilatut sähköpostit.
  4. Käytä kytkintä valitaksesi mitä sähköposteja haluat vastaanottaa.
Jos haluat vastaanottaa (tai peruuttaa) sähköpostiviestit jaettujen projektien aktiviteeteista, päivitä Ilmoitukset-asetuksesi.