Todoistin käyttäminen Outlookin kanssa

Business

Lisää helposti sähköposti Outlookista Todoistiin käyttämällä Todoist for Outlook -lisäosaa.

Ennen aloittamista, Doistin Windowsin päällikkö Jan Kratochvílla on kerrottavaa:

"Kiitos, kun käytät Todoist for Outlook -laajennusta. Valitettavasti emme aio kehittää tätä lisäosaa enempää. Sen sijaan toivomme, että voimme tuoda sinulle uuden, paremman tavan tukea Outlookia tulevaisuudessa. Emme voi sitoutua mihinkään määräaikaan tässä vaiheessa, joten arvostamme kärsivällisyyttäsi."

Näin lisäosa toimii:

Sähköpostin lisääminen tehtävänä

1. Valitse sähköposti Outlookissa, jonka haluat muuntaa tehtäväksi.
  2. In the Home tab, click on Create Task under the Todoist icon in the top right.
  3. Uusi tehtävä luodaan oikealla puolella. Tehtävä koostuu sähköpostiosoitteesta ja linkistä sähköpostiviestiin sisältönä.
  4. Voit myös täyttää tehtävän lisätiedot, kuten tunnisteet, prioriteetit, päivämäärät tai delegoida käyttämällä pikalisäystä.
  5. Klikkaa Lisää tehtävä -painiketta.

Sähköpostin liittäminen kommenttiin

1. Valitse Outlookista sähköposti, jonka haluat liittää kommenttiin.
  2. Siirry Todoist-lisäosassa sen tehtävän kommenttiin, johon haluat liittää sähköpostin.
  3. Liitä sähköpostiviesti kommenttiisi klikkaamalla +-painiketta.
  4. Voit kirjoittaa lisämerkintöjä kommenttikenttään.
  5. Klikkaa Lisää kommentti.
Kun olet asentanut lisäosan, voit käyttää Todoistia suoraan Outlookin kautta klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Todoist-painiketta. Sinulla on täysi pääsy Todoistiin, joten voit lisätä, suorittaa, tarkastella tehtäviäsi ja paljon muuta ilman uuden ikkunan avaamista.

UKK

K: Mitkä ovat lisäosan vaatimukset?

V: Todoist for Outlook toimii vain Outlook 2007:ssa tai uudemmissa ja tukee vain 32-bittistä Outlookia.