Outlookin käyttäminen Todoistin kanssa

Business

Lisää helposti sähköposti Outlookista Todoistiin käyttämällä Todoist for Outlook -lisäosaa!

Ennen aloittamista, Doistin Windowsin päällikkö Jan Kratochvílla on kerrottavaa:

"Kiitos, kun käytät Todoist for Outlook -lisäosa. Valitettavasti emme aio kehittää tätä lisäosaa enää. Pyrimme sen sijaan luomaan uuden ja parannetun Outlook-lisäosan. Meillä ei ole vielä uuden lisäosan julkaisupäivää, mutta ennen kuin se on valmis, voit tietysti silti käyttää vanhaa lisäosaa. Kiitos kärsivällisyydestänne!"

Outlook-laajennus toimii vain Windowsissa. Pahoittelemme mahdollista vaivaa!

Sähköpostin lisääminen tehtävänä

1. Valitse sähköposti Outlookissa, jonka haluat muuntaa tehtäväksi.
  2. Klikkaa Aloitus-välilehdessä Todoist-kuvakkeen alapuolelta Luo tehtävä -painiketta.
  3. Uusi tehtävä luodaan oikealla puolella. Tehtävä koostuu sähköpostiosoitteesta ja linkistä sähköpostiviestiin sisältönä.
  4. Voit myös täyttää tehtävän lisätiedot, kuten tunnisteet, prioriteetit, päivämäärät tai delegoida käyttämällä pikalisäystä.
  5. Klikkaa Lisää tehtävä -painiketta.

Sähköpostin liittäminen kommenttiin

1. Valitse Outlookista sähköposti, jonka haluat liittää kommenttiin.
  2. Siirry Todoist-lisäosassa sen tehtävän kommenttiin, johon haluat liittää sähköpostin.
  3. Liitä sähköpostiviesti kommenttiisi klikkaamalla +-painiketta.
  4. Voit kirjoittaa lisämerkintöjä kommenttikenttään.
  5. Klikkaa Lisää kommentti.
Kun olet asentanut lisäosan, voit käyttää Todoistia suoraan Outlookista klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Todoist-painiketta. Sinulla on täysi pääsy Todoistiin, joten voit lisätä, suorittaa, tarkastella tehtäviäsi ja paljon muuta ilman uuden ikkunan avaamista.

UKK

Usein kysytyt kysymykset ja lisäosan vianmääritys, tutustu tähän artikkeliin.