Haun käyttäminen

Business

Haku on yksinkertaisin tapa löytää etsimäsi. Voit etsiä tehtävän, projektin tai kommentin seuraavasti:

1. Klikkaa yläreunassa olevaa Pikahaku-kenttää.
  2. Kirjoita etsimäsi avainsana.
  3. Hakupalkin alapuolella näet muutamia tehtäviä, projekteja, tunnisteia ja suodattimia, jotka vastaavat avainsanaasi. Jos näet etsimäsi, avaa se klikkaamalla sitä.
  4. Jos et näe etsimääsi tehtävää, katso lisää tuloksia painamalla Enter tai klikkaamalla alapuolella olevaa Näytä lisää tuloksia -painiketta.
  5. Näet kaikki tehtävät, jotka vastaavat avainsanaasi. Kun löydät etsimäsi tehtävän, avaa se napauttamalla sitä.
  6. (Valinnainen) Jos haluat etsiä tehtäväkommentteja, klikkaa hakutulosten oikeassa yläkulmassa olevaa Kommentit-ruutua.
  7. (Valinnainen) Jos haluat etsiä suoritettuja tehtäviä, klikkaa hakutulosten alapuolella olevaa Etsi suoritetut tehtävät-painiketta.
  1. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa suurennuslasia.
  2. Kirjoita etsimäsi avainsana.
  3. Näet kaikki tehtävät, projektit ja kommentit, jotka vastaavat avainsanaasi. Kun löydät etsimäsi, avaa se napauttamalla sitä.
  4. Jos et löytänyt etsimääsi luettelosta, napauta Tehtävät, Projektit-, Kommentit-, Tunnisteet- (Premium) tai Suodattimet-välilehteä (Premium) nähdäksesi kaikki kyseisen luokan hakutulokset.
  5. Kun löydät etsimäsi, napauta sitä avataksesi sen.
  1. Pyyhkäise ylhäältä alaspäin paljastaaksesi hakupalkin.
  2. Kirjoita etsimäsi avainsana.
  3. Näet kaikki tehtävät, projektit ja kommentit, jotka vastaavat avainsanaasi. Kun löydät etsimäsi, avaa se napauttamalla sitä.
  4. Jos et löytänyt etsimääsi luettelosta, napauta Tehtävät, Projektit-, Kommentit-, Tunnisteet- (Premium) tai Suodattimet-välilehteä (Premium) nähdäksesi kaikki kyseisen luokan hakutulokset.
  5. Kun löydät etsimäsi, napauta sitä avataksesi sen.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa suurennuslasia.
  2. Hakupalkin alapuolella näet muutamia tehtäviä, projekteja, tunnisteia ja suodattimia, jotka vastaavat avainsanaasi. Jos näet etsimäsi, avaa se klikkaamalla sitä.
  3. Jos et näe etsimääsi tehtävää, katso lisää tuloksia painamalla Enter tai klikkaamalla alapuolella olevaa Näytä lisää tuloksia -painiketta.
  4. Näet kaikki tehtävät, jotka vastaavat avainsanaasi. Kun löydät etsimäsi tehtävän, avaa se napauttamalla sitä.
  5. (Valinnainen) Jos haluat etsiä tehtäväkommentteja, klikkaa hakutulosten oikeassa yläkulmassa olevaa Kommentit-ruutua.
  6. (Valinnainen) Jos haluat etsiä suoritettuja tehtäviä, klikkaa hakutulosten alapuolella olevaa Etsi suoritetut tehtävät-painiketta.
Saat nopeasti haluamasi tulokset syöttämällä haun suoraan hakupalkkiin. Esimerkiksi kokeile tänään & p1 nähdäksesi kaikki tänään erääntyvät 1. prioriteetin tehtävät.

Haun tarkentaminen

Jos et löydä etsimääsi, voit kaventaa hakutuloksia päivämäärän, prioriteettitason, projektin ja muiden mukaan käyttämällä suodatinhakuja haussasi. Voit esimerkiksi kirjoittaa 7. elokuuta suoraan hakupalkkiin nähdäksesi kaikki 7. elokuussa erääntyvät tehtävät. Tässä muutamia esimerkkejä:

Haku

Tulos

7. elokuuta

Tehtävät, jotka erääntyvät 7. elokuuta

Tänään & p1

1. prioriteetin tehtävät, jotka erääntyvät tänään

Seuraavat 31 päivää

Tehtävät, jotka erääntyvät seuraavien 31 päivän aikana

7. tammikuuta

Tehtävät, jotka erääntyvät 7. tammikuuta

Huomenna & p3

3. prioriteetin tehtävät, jotka erääntyvät huomenna

@odottaa

Tehtävät, joissa on @odottaa-tunniste

Tunniste:odottaa

Tehtävät, joissa on @odottaa-tunniste

30 päivää

Tehtävät, jotka erääntyvät seuraavien 30 päivän aikana

Delegoitu:Aleksi Mäkelä

Tehtävät, jotka on delegoitu Aleksi Mäkelälle

Tarkastellessasi hakutuloksia voit suorittaa tehtäviä ja muokata niitä tavalliseen tapaan. Androidilla ja iOS:llä voit yksinkertaisesti suorittaa tehtetävän pyyhkäisemällä oikealle tai pyyhkäisemällä vasemmalle uudelleenajoittaaksesi tehtävän.

Suoritettujen tehtävien etsiminen

Joskus haluat tarkistaa jo suoritetettuja tehtäviä. Näin voit etsiä suoritettuja tehtäviä:

1. Kirjoita avainsana yläreunassa olevaan Pikahaku-palkkiin ja paina Enter.
  2. Klikkaa hakutulosten alareunassa olevaa Etsi suoritetut tehtävät -painiketta.
  3. Nyt voit nähdä kaikki suoritetut tehtävät, jotka vastaavat avainsanaasi.
  4. Tehtävän merkitseminen suorittamattomaksi tai kommenttien lukeminen myös onnistuu.
  1. Avaa Todoist ja avaa haku vetämällä ylhäältä alas.
  2. Kirjoita avainsana ja paina Enter.
  3. Klikkaa hakutulosten alareunassa olevaa Etsi suoritetut tehtävät -painiketta.
  4. Nyt voit nähdä kaikki suoritetut tehtävät, jotka vastaavat avainsanaasi. Tehtävän merkitseminen suorittamattomaksi onnistuu pyyhkäisemällä oikealle tai poistaminen lopullisesti pyyhkäisemällä vasemmalle.
  5. Voit myös napauttaa mitä tahansa suoritettua tehtävää hakutuloksista ja avata projektin, johon se kuuluu.
  1. Avaa Todoist ja napauta oikeassa yläkulmassa olevaa suurennuslasia avataksesi haun.
  2. Kirjoita avainsana.
  3. Klikkaa hakutulosten alareunassa olevaa Etsi suoritetut tehtävät -painiketta.
  4. Nyt voit nähdä kaikki suoritetut tehtävät, jotka vastaavat avainsanaasi. Tehtävän merkitseminen suorittamattomaksi onnistuu pyyhkäisemällä oikealle tai poistaminen lopullisesti pyyhkäisemällä vasemmalle.
  5. Voit myös napauttaa mitä tahansa suoritettua tehtävää hakutuloksista ja avata projektin, johon se kuuluu.
Jos käytät Todoist Premiumia, jolloin voit rajata suoritettujen tehtävien hakuasi projektin, päivämäärän tai muiden kriteerien mukaan käyttämällä suodatinhakuja, kuten ”tänään” tai ”#Työ” haussasi. Tämä on käytettävissä vain Windowsissa, iOS:ssa ja Androidissa, mutta tulee pian saataville verkkoversioon ja macOSiin.