Käyttäjän ylentäminen Todoist Business -tilisi ylläpitäjäksi

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Jos haluat ylentää Todoist Business -tiimisi jäseniä ylläpitäjäksi, toimi näin:

Sinun on oltava tiimin ylläpitäjä, jotta voit ylentää toisia ylläpitäjiksi.
  1. Kirjaudu sisään Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  3. Valitse Todoist Business -hallintakonsoli.
  4. Siirry Käyttäjät-välilehteen.
  5. Etsi käyttäjä, jonka haluat ylentää ylläpitäjäksi ja klikkaa oikealla olevaa rataskuvaketta.
  6. Valitse Ylennä ylläpitäjäksi.
Lue Alkuun pääseminen Todoist Business -ylläpitäjänä -artikkeli ja ota hyvä startti ylläpitäjänä.