Loading the new Help Center

Business-suunnitelman laskutuksen hallinnoiminen

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Kuinka hallinnoida laskutustietojasi

Jos haluat päivittää Todoist Business -laskutustietosi, toimi näin:

Sinun on oltava tiimin ylläpitäjä, jotta voit hallinnoida laskutustietoja.
  1. Kirjaudu Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Todoist Business -hallintakonsoli.
  4. Valitse Tili ja laskutus -välilehti.
  5. Jos haluat päivittää tilitietosi, siirry Yritystilisi-kohtaan: TDB_Info.png
    • Päivitä tiimisi nimi klikkaamalla Tiimin nimi -kohdan vieressä olevaa Muokkaa-painiketta.
    • Päivitä osoitteesi klikkaamalla Laskutusosoite-kohdan vieressä olevaa Muokkaa-painiketta.
    • Päivitä maasi klikkaamalla Laskutusmaa-kohdan vieressä olevaa pudotusvalikkoa.
    • Päivitä ALV-tunnuksesi klikkaamalla ALV-tunnus-kohdan vieressä olevaa Muokkaa-painiketta.
  6. Päivitä luottokorttitietosi vierittämällä kohtaan Laskutustiedot ja valitsemalla Päivitä laskutustiedot.
    • Syötä luottokorttitietosi ja klikkaa Päivitä. TDB_Billing_Info.png
Jos haluat päivittää laskutusjaksoa tai laskutusvaluuttaa, ota yhteyttä asiakaskokemustiimiimme.

Kuinka poistaa automaattinen uusiminen käytöstä

Jos et halua, että Business-tilaus uusitaan automaattisesti, poista se käytöstä poistamalla luottokorttitietosi. Toimi näin:

  1. Kirjaudu sisään Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Todoist Business -hallintakonsoli.
  4. Valitse seuraavaksi vasemmalla puolella oleva Tilin laskutus -välilehti.
  5. Klikkaa Poista korttini.

UKK

Voitteko lähettää laskut toiseen sähköpostiosoitteeseen?

Valitettavasti tämä ei ole tällä hetkellä mahdollista. Laskut lähetetään Business-tiimisi ylläpitäjälle.

Mitä tapahtuu, kun Business-tilaukseni päättyy ja minulla ei ole aktiivista korttia?

Sinä ja tiimisi ette voi käyttää mitään Business-ominaisuuksia, kuten muistutuksia, mutta voit silti käyttää kaikkia tehtäviäsi ja projektejasi, mukaan lukien Tiimin Yleiset -projektia.

Olen lisännyt aktiivisen kortin uudelleen Business-tilauksen päättymisen jälkeen. Aktivoidaanko/uusitaanko tilaukseni automaattisesti?

Kyllä, tilauksesi aktivoituu tai uusiutuu automaattisesti. Jos olet lisännyt aktiivisen kortin, mutta et edelleenkään voi käyttää Business-ominaisuuksia, ota yhteyttä asiakaskokemustiimiimme.