Todoist Business -laskutustietojen hallinnoiminen

Business

Jos haluat päivittää Todoist Business -laskutustietosi, toimi näin:

Sinun on oltava tiimin ylläpitäjä, jotta voit hallinnoida laskutustietoja.
  1. Kirjaudu Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Todoist Business -hallintakonsoli.
  4. Valitse Tili ja laskutus -välilehti.
  5. Jos haluat päivittää tilitietosi, siirry Yritystilisi-kohtaan: TDB_Info.png
    • Päivitä tiimisi nimi klikkaamalla Tiimin nimi -kohdan vieressä olevaa Muokkaa-painiketta.
    • Päivitä osoitteesi klikkaamalla Laskutusosoite-kohdan vieressä olevaa Muokkaa-painiketta.
    • Päivitä maasi klikkaamalla Laskutusmaa-kohdan vieressä olevaa pudotusvalikkoa.
    • Päivitä ALV-tunnuksesi klikkaamalla ALV-tunnus-kohdan vieressä olevaa Muokkaa-painiketta.
  6. Päivitä luottokorttitietosi vierittämällä kohtaan Laskutustiedot ja valitsemalla Päivitä laskutustiedot.
    • Syötä luottokorttitietosi ja klikkaa Päivitä. TDB_Billing_Info.png
Jos haluat päivittää laskutusjaksoa tai laskutusvaluuttaa, ota yhteyttä asiakaskokemustiimiimme.

UKK

Voitteko lähettää laskut toiseen sähköpostiosoitteeseen?

Valitettavasti tämä ei ole tällä hetkellä mahdollista. Laskut lähetetään Business-tiimisi ylläpitäjälle.