Käyttäjien kutsuminen Todoist Business -tilillesi

Business

Jos olet valmis kutsumaan enemmän ihmisiä Todoist Business -tilillesi, toimi näin:

Sinun on oltava tiimin ylläpitäjä, jotta voit kusua jäseniä Todoist Business -yllpitäjäpaneelista.

Käyttäjien kutsuminen sähköpostitse

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Todoist Business -hallintakonsoli.
  3. Siirry Käyttäjät-välilehteen.
  4. Klikkaa Kutsu käyttäjiä -painiketta.
  5. Syötä kutsuttavien käyttäjien sähköpostiosoitteet ja klikkaa Lähetä kutsut -painiketta.

Käyttäjien kutsuminen jaettavan kutsulinkin kautta

Voit kutsua käyttäjiä jaettavan kutsulinkin kautta.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Todoist Business -hallintakonsoli.
  3. Siirry Käyttäjät-välilehteen.
  4. Klikkaa Kutsu käyttäjiä -painiketta.
  5. Klikkaa Kutsu muita mukaan antamalla heille linkki… -painiketta.
  6. Voit kopioida URL-osoitteen ja lähettää sen kenelle tahansa. Kun he klikkaavat linkkiä, heillä on mahdollisuus liittyä Todoist Business -tilillesi.