Business-tilauksen automaattisen uusimisen poistaminen käytöstä

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Jos et halua, että Business-tilaus uusitaan automaattisesti, poista se käytöstä poistamalla luottokorttitietosi. Toimi näin:

  1. Kirjaudu sisään Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Todoist Business -hallintakonsoli.
  3. Valitse seuraavaksi vasemmalla puolella oleva Tilin laskutus -välilehti.
  4. Klikkaa Poista korttini.

UKK

K: Mitä tapahtuu, kun Business-tilaukseni päättyy ja minulla ei ole aktiivista korttia?

V: Sinä ja tiimisi ette voi käyttää mitään Business-ominaisuuksia, kuten tiedostojen lisäämistä, mutta voitte silti käyttää kaikkia projektejanne ja tehtäviänne.

K: Olen lisännyt aktiivisen kortin uudelleen Business-tilauksen päättymisen jälkeen. Aktivoidaanko/uusitaanko tilaukseni automaattisesti?


V: Kyllä, tilauksesi aktivoidaan tai uusitaan automaattisesti. Jos olet lisännyt aktiivisen kortin, mutta et voi käyttää Business-ominaisuuksia, ota yhteyttä tukitiimiimme.