Business-tilauksen automaattisen uusimisen poistaminen käytöstä

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Jos et halua, että Business-tilaus uusitaan automaattisesti, poista se käytöstä poistamalla luottokorttitietosi. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa profiilikuvaasi ja valitse Business-tilin ylläpitäjä.
  3. Valitse seuraavaksi vasemmalla puolella oleva Tilin laskutus -välilehti.
  4. Klikkaa Poista korttini.

UKK

Mitä tapahtuu, kun Business-tilaukseni päättyy ja minulla ei ole aktiivista korttia?

Sinä ja tiimisi ette voi käyttää mitään Business-ominaisuuksia, kuten muistutuksia, mutta voit silti käyttää kaikkia tehtäviäsi ja projektejasi, mukaan lukien Tiimin Yleiset -projektia.

Olen lisännyt aktiivisen kortin uudelleen Business-tilauksen päättymisen jälkeen. Aktivoidaanko/uusitaanko tilaukseni automaattisesti?

Kyllä, tilauksesi aktivoituu tai uusiutuu automaattisesti. Jos olet lisännyt aktiivisen kortin, mutta et edelleenkään voi käyttää Business-ominaisuuksia, ota yhteyttä asiakaskokemustiimiimme.