Projektin tehtävien järjestäminen

Business

Jos huomaat, että projektisi on hieman epäjärjestyksessä, saattaa olla aika laittaa asiat järjestykseen löytääksesi tehtäväsi helpommin.

Voit järjestää projektisi tehtävät päivämäärän, prioriteetin tai nimen mukaan. Jos kyseessä on jaettu projekti, voit järjestää henkilön mukaan, jolle tehtävä on delegoitu. Tässä on yhteenveto erilaisista lajittelutavoista:

• Järjestä päivämäärän mukaan: Tehtävät järjestetään sen mukaan, kuinka pian ne erääntyvät.
  • Prioriteetin mukaan: Tehtävät järjestetään korkeimmasta prioriteetista alimpaan.
  • Järjestä nimen mukaan: Tehtävät järjestetään A:sta Z:aan
  • Järjestä vastuuhenkilön mukaan (vain jaetut projektit): Tehtävät järjestetään vastuuhenkilön nimen mukaan aakkosjärjestyksessä.

Et pysty palauttamaan edellistä tehtäväjärjestystä, kun olet lajitellut tehtävät, joten käytä sitä varoen. Sinulla on kuitenkin lyhyt mahdollisuus kumota toiminto alareunassa olevan ponnahdusikkunan kautta heti järjestämisen jälkeen.

1. Avaa projekti, jonka haluat lajitella.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa web_three-dots.svg kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse, miten haluat järjestää tehtävät:
    • Päivämäärän mukaan
    • Prioriteetin mukaan
    • Nimen mukaan
    • Vastuuhenkilön mukaan (käytettävissä vain jaetuissa projekteissa)
  1. Avaa projekti, jonka haluat lajitella.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa järjestyskuvaketta.
  3. Valitse, miten haluat järjestää tehtävät:
    • Päivämäärän mukaan
    • Prioriteetin mukaan
    • Nimen mukaan
    • Vastuuhenkilön mukaan (käytettävissä vain jaetuissa projekteissa)
  1. Avaa projekti, jonka haluat lajitella.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa android_three-dots-icon.svg kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Järjestä.
  4. Valitse, miten haluat järjestää tehtävät:
    • Päivämäärän mukaan
    • Prioriteetin mukaan
    • Nimen mukaan
    • Vastuuhenkilön mukaan (käytettävissä vain jaetuissa projekteissa)
  1. Avaa projekti, jonka haluat lajitella.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa ios_three-dots.svg kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Järjestä.
  4. Valitse, miten haluat järjestää tehtävät:
    • Päivämäärän mukaan
    • Prioriteetin mukaan
    • Nimen mukaan
    • Vastuuhenkilön mukaan (käytettävissä vain jaetuissa projekteissa)

UKK

K: Järjestetäänkö tehtävät automaattisesti, kun olen valinnut jonkin järjestysvaihtoehdoista?

V: Ei, tehtäviä ei järjestetä automaattisesti projekteissa. Kun olet lisännyt uusia tehtäviä, sinun on noudatettava yllä olevia vaiheita uudelleen, jotta ne voidaan järjestää päivämäärän, prioriteetin, nimen tai vastuuhenkilön mukaan.

K: Tuetaanko lajittelua nimen mukaan kaikilla kielillä?

V: Ei. Nimen mukaan järjestäminen toimii vain tehtävien kohdalla, jotka käyttävät modernin englannin aakkosten kirjaimia. Kirjaimia, kuten å, ä, ö, æ ja ø, ei tällä hetkellä tueta lajittelussa. Kielet, kuten japani, jotka käyttävät logografeja, kuten kanji (漢字), lajittelu ei vielä toimi tällä hetkellä.