Todoist Pron laskutusjakson muuttaminen

Business

Pro-suunnitelma on saatavana kuukausittain tai vuosittain, ja voit muuttaa laskutusjaksoa milloin tahansa. Laskutusjakson muuttaminen ja muutoksen vaikutukset riippuvat kuitenkin siitä, päivititkö Todoistin verkkosivuston vai kolmannen osapuolen sovelluskaupan kautta.

Lue lisää saadaksesi lisätietoja!

Voit tehdä kuukausitilauksen verkkosivustomme, App Storen tai Google Playn kautta.

Korttimaksut

Jos siirryt kuukausittaisesta vuosittaiseen

Kun muutat laskutusjaksosi kuukausittaisesta vuosittaiseen, asetat uuden laskutusjakson, joka alkaa siitä päivästä.

Suunnitelmasi uusiutuu automaattisesti yhden vuoden kuluttua muutoksen tekemisestä. Jos edellisestä kuukausitilauksestasi on jäljellä käyttämätöntä aikaa, loput vähennetään tulevasta laskustasi vuosittaiselle tilauksellesi.

• Esimerkiksi: Jos olet määrittänyt kuukausittaisen Pro-tilauksen 20. huhtikuuta 2022 ja siirryt vuosittaiseen 16. toukokuuta 2022, uusi laskutusjakso alkaa 16. toukokuuta. Uusimispäivämääräksi vahvistetaan siksi 16. toukokuuta 2023. Kuukausittaisen tilauksen jäljellä olevien neljän päivän arvo vähennetään seuraavasta laskustasi.

Jos siirryt vuosittaisesta kuukausittaiseen

Kun muutat laskutusjaksosi vuosittaisesta kuukausittaiseen, suunnitelmasi uusiutuu automaattisesti yhden kuukauden kuluttua muutoksen tekemisestä.

Edellisen vuositilauksen jäljellä oleva aika muunnetaan tililuotoksi, jota käytetään tulevien kuukausimaksujen kattamiseen osittain tai kokonaan, kunnes saldosi on käytetty loppuun.

• Esimerkiksi: Jos olet määrittänyt vuosittaisen Pro-tilauksen 20. huhtikuuta 2022 ja muutat kuukausittaiseksi 20. heinäkuuta 2022, uusi laskutusjakso alkaa 20. heinäkuuta 2022. Uusimispäiväksi on asetettu 20. elokuuta 2022. Vuosittaisen tilauksesi jäljellä olevat 9 kuukautta muutetaan tililuottoksi, jota käytetään automaattisesti tulevien kuukausilaskujen maksamiseen, kunnes saldosi on käytetty loppuun.

Laskutusjakson muuttaminen maksettaessa kortilla

Jos päivitit Pro-suunnitelmaan luotto- tai maksukortilla verkkosivustomme kautta, voit muuttaa laskutusjaksoa seuraavasti:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Avaa Tilaus-välilehti.
  4. Klikkaa Muuta Laskutusjakso-osiossa.
  5. Valitse laskutusjaksosi klikkaamalla valintaruutua Vuosittainen- tai Kuukausittain-kohdan vieressä.
  6. Klikkaa Päivitä.

App Store -tilaukset

Voit muuttaa laskutusjaksoa App Storesta noudattamalla Applen ohjeita. Jos olet tilannut App Storen tai Mac App Storen kautta ja muuttanut laskutusjaksosi kuukausittaisesta vuosittaiseen tai päinvastoin, muutos otetaan käyttöön vasta, kun nykyinen jakso päättyy.

• Esimerkiksi: Jos sinulla on vuositilaus ja muutat laskutuksesi kuukausittaiseen, kun tilauksessasi on vielä jäljellä 6 kuukautta, säilytät vuositilauksen, kunnes se vanhenee. Kun tilauksesi loppuu, uusi kuukausittainen laskutusjakso alkaa.

Google Play -tilaukset

Jos haluat muuttaa laskutusjaksosi kuukausittaisesta vuosittaiseen tai päinvastoin, voit peruuttaa nykyisen tilauksesi Google Play Kaupan kautta. Kun olet tehnyt tämän, voit tilata tilauksen valitsemalla uuden laskutusjakson.

Koska Google Play Kaupan kautta ostettujen tilausten laskutusjaksoa ei voida muuttaa, sillä ei ole vaikutusta nykyiseen laskutusjaksoon. Sinun on tilattava uudelleen aloittaaksesi uuden laskutusjakson.

UKK

Voinko saada hyvityksen?

Jos sinulla on vuositilaus, sinulla on oikeus hyvitykseen 30 päivän kuluessa ostosta tai uusimisesta. Löydät ohjeet hyvityspyynnöstä täältä.

Kuinka voin vaihtaa maksutapaani?

Jos haluat vaihtaa maksutapaasi, peruuta nykyinen tilauksesi ja tilaa uudelleen Todoist Pro -suunnitelma käyttämällä haluamaasi maksutapaa.

Huomaa, että jos tilaat App Storesta tai Google Playsta, tilausmaksu vähennetään heti, vaikka sinulla olisi vielä jäljellä Todoist Pro -aikaa tililläsi (se lisätään uudelleen, kun maksettu suunnitelmasi vanhenee).