Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Business

Tiimimme on täällä auttamassa ja vastaamassa kysymyksiin. Tiedämme kuitenkin myös, että kun kohtaat ongelman, se voi olla nopeampaa ratkaista se itse. Joten jos sinulla on ongelmia Todoistin kanssa, tässä on joitain resursseja, joista voi olla apua.

Jos tarvitset edelleen apua tämän artikkelin tietojen lukemisen jälkeen, voit ottaa meihin yhteyttä klikkaamalla tämän artikkelin lopussa olevaa painiketta.

Katso Tunnetut ongelmat -sivumme

Ensinnäkin, katso Tunnetut ongelmat -sivumme! Jos löytämäsi bugi on jo tiimimme tiedossa, se on todennäköisesti julkaistu tällä sivulla. (Huomaa, että se on saatavilla vain englanniksi)

Tätä sivua päivitetään säännöllisesti (viimeisimmän päivityksen päivämäärä näkyy sivun yläosassa) ja se sisältää nykyisen tunnetun bugitilan. Jos voit käyttää väliaikaisia kiertotapoja korjaustyön aikana, ne luetellaan tällä sivulla

Onko tämä uusi vai kokeellinen ominaisuus?

Uusia tai kokeellisia ominaisuuksia voidaan virheellisesti luulla bugeiksi.

Tarkista Mitä uutta -sivultamme, onko se todella uusi ominaisuus, ja kokeelliset ominaisuudet -sivultamme nähdäksesi, onko tämä ominaisuus, jota jaamme parhaillaan testausyhteisölle.

Voit lukea lisää kokeellisten ominaisuuksien testaamisesta täältä.

Kokeile vianetsintävaiheita

Oletko yrittänyt ratkaista ongelman itse käyttämällä jotakin vianetsintäoppaistamme?

Onko sinulla ongelmia integraation kanssa?

Jos sinulla on integraatioongelmia, tarkista, onko ohjekeskuksemme integraatiot-osiossa artikkeli kyseisestä integraatiosta.

Kaikki integraatiot eivät ole Doistin (yritys Todoistin takana) luomia, mikä tarkoittaa, että emme ehkä pysty ratkaisemaan ongelmaa puolestasi ja sinun tulee sen sijaan ottaa yhteyttä integraation tekijöihin. Jos näin on, se mainitaan integraation ohjekeskuksen artikkelin UKK-osiossa.

Tarvitsetko vielä apua? Ota meihin yhteyttä

Tarvitsetko vielä apua? Ei ongelmaa! Voit klikata tämän artikkelin alaosassa olevaa painiketta päästäksesi yhteydenottolomakkeellemme. Kun lähetät tukipyyynnön, ilmoita seuraavat tiedot:

• Millä alustoilla ongelma esiintyy (esim. macOS, Android, selain jne.). Jos käytät Todoistia selaimessa, mainitse mikä.
    • Vianetsintävaiheet, joita olet jo kokeillut.
    • Monissa tapauksissa kuvakaappaukset tai näyttötallenteet ongelmasta auttavat tiimiämme ymmärtämään ongelman paremmin. Jos sinusta tuntuu siltä, liitä se raporttiisi.
    • Mikä versio sovelluksesi on. Näin voit tarkistaa:

Selvitä, mikä työpöytäsovelluksen versio on asennettu tietokoneellesi:

1. Avaa Todoistin macOS-sovellus.
  2. Klikkaa Todoist vasemmassa yläkulmassa (Apple-logon vieressä).
  3. Valitse Tietoja: Todoist.

Selvitä, mikä macOS-sovelluksen versio on tällä hetkellä ladattu:

1. Avaa Todoistin macOS-sovellus.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa.
  3. Näkyviin tulee valikko. Versionumero on lueteltu tämän valikon alaosassa.

Selvitä, mikä työpöytäsovelluksen versio on asennettu tietokoneellesi:

1. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella Todoist-kuvaketta ilmaisinalueella. Jos et löydä Todoist-kuvaketta, toimi seuraavasti:
    1. Klikkaa tehtäväpalkin Näytä piilotetut kuvakkeet -nuolta.
    2. Klikaka Todoist-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella.
  2. Asennettu versio näkyy Näytä muutosloki -kohdan jälkeen.

Selvitä, mikä Windows 10/11 -sovelluksen versio on tällä hetkellä ladattu:

1. Avaa Todoistin Windows-sovellus.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa.
  3. Näkyviin tulee valikko. Versionumero on lueteltu tämän valikon alaosassa.
  1. Avaa Todoist selaimessa.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa.
  3. Näkyviin tulee valikko. Versionumero on lueteltu tämän valikon alaosassa.
  1. Avaa Todoistin iOS-sovellus.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  3. Valitse Tietoja.
  4. Näet version näytön yläreunassa.
  1. Avaa Todoistin Android-sovellus.
  2. Avaa valikko vetämällä sovelluspalkkia ylöspäin.
  3. Avaa asetukset napauttamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  4. Napauta Tietoja.