Yhteyden ottaminen Todoistiin avun saamiseksi

Business

Tukitiimimme on täällä auttamassa ja vastaamassa kysymyksiin, mutta ymmärrämme kuitenkin, että on nopeampaa ratkaista ongelmat itse. Jos siis kohtaat Todoistissa ongelman, tässä on joitain resursseja, jotka voivat olla sinulle hyödyllisiä.

Jos tarvitset edelleen apua, kun olet käynyt läpi tässä artikkelissa luetellut tiedot, ota meihin yhteyttä.

Vaihe 1: Tarkista Tunnetut ongelmat -sivu

Kun bugi havaitaan tiimimme toimesta, se todennäköisesti luetellaan Tunnetut ongelmat -sivulla. Tämä sivu on saatavilla vain englanniksi.

Tätä sivua päivitetään säännöllisesti (viimeisimmän päivityksen päivämäärä näkyy sivun yläosassa) ja se sisältää nykyisen tunnetun bugitilanteen. Jos on olemassa tilapäisiä ratkaisuja, joita voit käyttää, kun me työskentelemme korjauksen parissa, ne on luetteloitu tällä sivulla.

Vaihe 2: Tunnista, onko ongelma uusi vai kokeellinen ominaisuus

Uusia tai kokeellisia ominaisuuksia voidaan virheellisesti luulla bugeiksi.

Tarkista Mitä uutta -sivulta, onko se uusi ominaisuus, ja kokeellisten ominaisuuksien sivultamme, onko tämä ominaisuus, jota jaamme parhaillaan kokeilijoiden kanssa.

Vaihe 3: Tarkista vianmääritysoppaat

Käy ohjekeskuksen Vianmääritys-osiossa löytääksesi vianmääritysoppaita, jotka voivat liittyä ongelmaan.

Alla on joitain esimerkkejä:

Kolmannen osapuolen integraatiot: Ota yhteyttä tukitiimiin

Jos kohtaat ongelmia kolmannen osapuolen integraation kanssa, tarkista, onko meillä artikkeli kyseisestä integraatiosta Integraatiot-osiossa ohjekeskuksessamme.

Kaikki integraatiot eivät ole Doistin (Todoistin taustalla oleva yritys) kehittämiä. Jos integraatiossa ilmenee teknisiä ongelmia, löydä linkit asianmukaisiin tukikanaviin niiden omilla integraatiosivuilla.

Tarvitsetko edelleen apua? Ota yhteyttä

Tarvitsetko vielä apua? Ei ongelmaa! Luo apupyyntö Todoistin yhteyslomakkeella.

Liitä mukaan seuraavat tiedot lähettäessäsi pyynnön:

• Alustat tai selaimet, joissa ongelma esiintyy (esimerkiksi: macOS, Android tai Google Chrome)
  • Vianetsintävaiheet, joita olet jo kokeillut
  • Kuvakaappauksia tai näyttötallenne ongelmasta
  • Todoist-sovelluksen versionumero

Ota ongelmasta näyttötallennus

Opi ottamaan näyttötallenteen ongelmasta käyttämällä alustaasi vastaavaa opasta:

Seuraa näitä parhaita käytäntöjä, kun otat näyttötallenteen:

• Jos ongelma ilmenee työskennellessäsi projektissa, luo yksityisyyden varmistamiseksi testiprojekti, jossa on yleisiä tehtäviä.
  • Laajenna tallennusikkuna sisältämään tarvittavat käyttöliittymäelementit.
  • Rajaa näytön tallennus näyttämään vain ongelma.

Etsi Todoist-sovelluksen versionumero

Jos et ole varma, mistä löydät Todoist-sovelluksen versionumeron, toimi seuraavasti:

1. Avaa Todoist selaimessa.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi vasemmassa yläkulmassa.
  3. Näkyviin tulee valikko. Versionumero on lueteltu tämän valikon alaosassa.

Selvitä, mikä työpöytäsovelluksen versio on asennettu tietokoneellesi:

1. Avaa Todoistin macOS-sovellus.
  2. Klikkaa Todoist vasemmassa yläkulmassa (Apple-logon vieressä).
  3. Valitse Tietoja: Todoist.

Selvitä, mikä macOS-sovelluksen versio on tällä hetkellä ladattu:

1. Avaa Todoistin macOS-sovellus.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi vasemmassa yläkulmassa.
  3. Näkyviin tulee valikko. Versionumero on lueteltu tämän valikon alaosassa.

Selvitä, mikä työpöytäsovelluksen versio on asennettu tietokoneellesi:

1. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella Todoist-kuvaketta ilmaisinalueella. Jos et löydä Todoist-kuvaketta, toimi seuraavasti:
    1. Klikkaa tehtäväpalkin Näytä piilotetut kuvakkeet -nuolta.
    2. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella Todoist-kuvaketta.
  2. Asennettu versio näkyy Näytä muutosloki -kohdan jälkeen.

Selvitä, mikä Windows 10/11 -sovelluksen versio on tällä hetkellä ladattu:

1. Avaa Todoistin Windows-sovellus.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi vasemmassa yläkulmassa.
  3. Näkyviin tulee valikko. Versionumero on lueteltu tämän valikon alaosassa.
  1. Avaa Todoistin iOS-sovellus.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa rataskuvaketta.
  3. Valitse Tietoja.
  4. Näet version näytön yläreunassa.
  1. Avaa Todoistin Android-sovellus.
  2. Avaa valikko vetämällä sovelluspalkkia ylöspäin.
  3. Avaa asetukset napauttamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  4. Napauta Tietoja.

Hanki lisää apua

Jos olet kokeillut näitä resursseja ja sinulla on edelleen ongelmia Todoistin kanssa, ota meihin yhteyttä.