Hoe kan ik Todoist met Quadro gebruiken?

Business

Het Quadro-team zal gedurende de komende maanden stoppen met het ondersteunen van de app. Bezoek quadro.me voor meer informatie.

Wat is Quadro?

Quadro transformeert een iOS toestel in een persoonlijke interface voor Macs en PCs. Hiermee kun je eenvoudig en efficiënt communiceren met native- en webapplicaties, waarbij je sneltoetsen vervangt door handige knoppen, à la Touch Bar.

Met Quadro staat je ook toe om macro's maken die apps en acties met elkaar verbinden waardoor je dingen die je op je computer doet automatiseert.

Wat doet de Todoist/Quadro integratie precies?

Je kunt via Quadro's interface Todoist bedienen en automatiseren door Todoist en andere acties of applicaties met elkaar te verbinden.

Hoe verbind ik Todoist met Quadro?

Todoist is verbindt automatisch met Quadro.

Hoe kan ik de Todoist/Quadro integratie gebruiken?

Om een actie voor Todoist aan te maken: maak een nieuwe button, laad een of meerdere acties vanuit Applications & gt; Todoist.

Om een palet (interface) voor Todoist aan te maken: maak een nieuw palet, selecteer Application & gt; Todoist.