Gearchiveerde projecten bekijken

Business

Je hebt permanent toegang tot alle je gearchiveerde projecten en je bent in staat deze ten alle tijden uit het archief te halen om toegang te krijgen tot oude taken, opmerkingen en bestandsuploads. Dat werkt als volgt:

1. Open de Todoist app.
  2. Onderaan het menu links (onder je projectenlijst) klik op de "Gearchiveerde projecten" link.

1. Open de Todoist app.
  2. Onderaan het menu links (onder je projectenlijst) klik op de "Gearchiveerde projecten" link.

Deze functionaliteit is momenteel niet beschikbaar voor mobiele apps. Gebruik onze web - of desktop apps om je gearchiveerde projecten te bekijken.