Één of meer taken dupliceren

Business

Het is heel makkelijk om een taak of meerdere taken te dupliceren binnen een project, zodat je tijd en moeite van het handmatig aanmaken van elke individuele taak kunt besparen.

Dupliceer een individuele taak

1. Klik met de rechtermuisknop op de taak.
  2. Selecteer Dupliceren in het menu.
  3. Als een taak opmerkingen heeft, kies Dupliceer opmerkingen of Exclusief opmerkingen.

Je gedupliceerde taak (Inclusief alle sub-taken) zal direct onder het origineel worden aangemaakt.

Je kunt op de grijze "hendel" aan de linkerkant van de taaknamen klikken en deze te slepen waar je maar wilt.
  1. Klik op een taak die je wilt dupliceren.
  2. Tik op het three_dots.png icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Dupliceren.

Het is momenteel niet mogelijk om taken te dupliceren op Windows 10. We zijn echter van plan om deze optie in de toekomst toe te voegen.
Het is momenteel niet mogelijk om taken te dupliceren op iOS. We zijn echter van plan om deze optie in de toekomst toe te voegen.

Meerdere taken tegelijkertijd dupliceren

1. Om meerdere taken te selecteren houd je de shift knop ingedrukt en klik je op de eerste en laatste taak die je wilt dupliceren. Om taken te selecteren die niet naast elkaar staan op de lijst, houd je de command toets (macOS) of control toets (Windows) ingedrukt en klik je op elke individuele taak die je wilt dupliceren.
  2. Klik op Meer... in het menu dat bovenaan je Todoist zal verschijnen.
  3. Selecteer Dupliceren.
  4. Als één of meer taken een opmerkingen heeft, kies Dupliceer opmerkingen of Exclusief opmerkingen.

Gedupliceerde taken (inclusief sub-taken) zullen onder elk van de originele taken verschijnen.

1. Klik op meerdere taken om ze te selecteren.
  2. Tik op het three_dots.png icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Dupliceren.

Het is momenteel niet mogelijk om taken te dupliceren op Windows 10. We zijn echter van plan om deze optie in de toekomst toe te voegen.
Het is momenteel niet mogelijk om taken te dupliceren op iOS. We zijn echter van plan om deze optie in de toekomst toe te voegen.
Je kunt ook hele projecten dupliceren met gebruik van project sjablonen.