Één of meer taken dupliceren

Business

Het is heel makkelijk om een taak of meerdere taken te dupliceren binnen een project, zodat je tijd en moeite van het handmatig aanmaken van elke individuele taak kunt besparen.

Dupliceer een individuele taak

1. Klik met de rechtermuisknop op de taak.
  2. Selecteer Dupliceren.
  3. Als een taak opmerkingen heeft, kies Opmerkingen dupliceren of Exclusief opmerkingen.

Je gekopieerde taak (Inclusief alle subtaken) zal direct onder het origineel worden aangemaakt.

1. Tik op een taak om het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het three-dots_android.svgdrie stippen-icoon.
  3. Selecteer Kopiëren.

Je gekopieerde taak (Inclusief alle subtaken) zal direct onder het origineel worden aangemaakt.

Het is momenteel niet mogelijk om taken te kopiëren op Windows 10. We zijn echter van plan om deze optie in de toekomst toe te voegen.
  1. Tik op een taak om het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het three-dots_ios.svgdrie stippen-icoon.
  3. Selecteer Kopiëren.

Meerdere taken tegelijkertijd dupliceren

1. Om meerdere taken te selecteren houd je de shift knop ingedrukt en klik je op de eerste en laatste taak die je wilt dupliceren. Om taken te selecteren die niet naast elkaar staan op de lijst, houd je de command toets (macOS) of control toets (Windows) ingedrukt en klik je op elke individuele taak die je wilt dupliceren.
  2. Klik op Meer... in het menu dat bovenaan je Todoist zal verschijnen.
  3. Selecteer Dupliceren.
  4. Als één of meer taken een opmerkingen heeft, kies Dupliceer opmerkingen of Exclusief opmerkingen.

Een kopie van de taken (inclusief alle subtaken) zal worden aangemaakt onder elk van de originelen.

1. Rechts bovenin in een project, label of gefilterd overzicht, tik op het three-dots_android.svgdrie stippen-icoon.
  2. Tik op Taken selecteren.
  3. Tik op taken om ze te selecteren. Geselecteerde taken zullen worden gehighlight.
  4. Tik op het three-dots_android.svgdrie stippen-icoon rechts onderin.
  5. Selecteer Dupliceren.

Een kopie van de taken (inclusief alle subtaken) zal worden aangemaakt onder elk van de originelen.

Het is momenteel niet mogelijk om taken te kopiëren op Windows 10. We zijn echter van plan om deze optie in de toekomst toe te voegen.
Het is momenteel niet mogelijk om meerdere taken te dupliceren op iOS. We hebben plannen om dit in een toekomstige update toe te voegen.
Je kunt ook hele projecten dupliceren met gebruik van project sjablonen.