Een subproject aanmaken

Business

Houd je alsmaar groeiende projectlijst netjes en georganiseerd met subprojecten. Je kunt bijvoorbeeld bepaalde "hoofd" projecten genaamd "Werk" en "Persoonlijk" aanmaken en daar vervolgens subprojecten onder plaatsen.

Je kan subprojecten tijdelijk onder "hoofd" projecten samenvouwen om ze te verbergen. Hierdoor kan je op het juiste moment je op de juiste projecten richten, zonder dat je daarbij wordt afgeleid.

Wij ondersteunen subprojecten momenteel op 3 inspringniveaus.

Hoe je van een project een subproject maakt

1. Beweeg met je muis over een project.
  2. Klik op de grijze handle die aan de linkerkant van het project verschijnt en houd deze ingedrukt.
  3. Sleep de taak naar links of naar rechts om het inspringniveau te wijzigen.

1. Tik op een project en houd deze ingedrukt.
  2. Versleep het project naar links of naar rechts om het inspringniveau te wijzigen.

1. Tik op een project en houd deze ingedrukt.
  2. Versleep het project naar links of naar rechts om het inspringniveau te wijzigen.
Je kan binnen in projecten ook subtaken aanmaken, om zo grotere taken op te delen in kleinere, beter beheersbare taken.