Todoist Reviews

Business

Todoist heeft miljoenen mensen geholpen bij het organiseren van hun leven door taken uit hun hoofd en op hun to-do lijst te zetten. Dit is wat professionele schrijvers, productiviteit-experts en gebruikers van het eerste uur te zeggen hebben over hoe Todoist hen heeft geholpen om meer te bereiken.

Mediakanalen

"Todoist, te gebruiken op praktisch elk denkbare platform , is snel, clean en makkelijk in gebruik. De slimme datum herkenning staat je toe om supersnel taken aan te maken. Personen die de app intensief gebruiken zullen de meer geavanceerde functies waarderen, zoals aangepaste labels en filters, op locatie-gebaseerde herinneringen en sjablonen voor terugkerende projecten. Daarbij is het ook mogelijk om met collega's samen te werken. Maar zelfs als je zoekt naar een eenvoudige oplossing voor je taak-management zul je nog steeds onder de indruk zijn van Todoist's ongecompliceerde aanpak om dingen gedaan te krijgen."

"Als je op zoek bent naar de beste to-do lijst app die werkt op al je toestellen, inclusief handige functies om je productiviteit te monitoren, dan is Todoist voor jou. Nog nooit was het organiseren van je taken zo leuk! Deze geweldige en betrouwbare app is beschikbaar op verschillende toestellen, is makkelijk in gebruik en heeft fantastische basisfuncties. Ondanks het feit dat de gratis versie van Todoist erg goed is, is de Premium versie een ware toevoeging tegen een schappelijke prijs. Als je hulp nodig hebt bij het organiseren van je werk en alles daarbuiten, en bereid bent om hier voor te betalen, dan zal Todoist je helpen om zowel productiever als gelukkiger te worden."

"Todoist maakt gebruik van AI om je te helpen je taken beter te organiseren, te prioriteren en op tijd te voltooien. Todoist, gekozen als Google Play Editor's Choice app, heeft een "Smart Schedule" functie die gebruik maakt van machine learning om voor jou de beste datums te kiezen voor het inplannen van je taken. Je to-do lijsten and notities zijn toegankelijk vanaf elk toestel van je iPad tot je Apple Watch en integreert met third-party apps waaronder Slack, Amazon Echo, Google Drive, Dropbox en nog veel meer."

Productiviteits experts

"Het maakt niet uit wat voor toestel je gebruikt, je hebt altijd toegang tot Todoist (zolang je in staat bent om verbinding te maken met het internet wanneer je de app lanceert). Met integraties voor drie grote mail-clients heb je je takenmanager altijd bij de hand bij het verwerken van je e-mail inbox. En met de Todoist Chrome extensie ben je in staat om je Todoist te bekijken vanaf elke website.

Aan het eind van 2015 besloot ik om iedereen te vertellen mijn geweldige ervaring met de productiviteit-app Todoist. Tegen die tijd had ik bijna elk productiviteit-app in de App Store uitgeprobeerd en eigenlijk was geen enkele app in staat om mij te helpen bij het organiseren van mijn werk en de rest van mijn leven, en om me tegelijkertijd te motiveren om meer dingen gedaan te krijgen en gemotiveerd te blijven. Behalve Todoist. Het heeft een prachtig interface, een logische workflow en is biedt ongelofelijk veel flexibiliteit. Dit was de app waar ik al die tijd naar zocht en ik wilde de hele wereld erover vertellen.

"Todoist een van de meest toonaangevende to-do apps op de markt. Een app die vele miljoenen mensen dagelijks gebruiken om dingen gedaan te krijgen, familie-zaken te regelen, werk activiteiten te plannen en voor andere meer gecompliceerde projecten. Het echte bonus is dat Todoist beschikbaar is op de meeste toestallen zoals Windows, Android, tablets, iPads, en meer! Erg handig wanneer je besluit om van toestel te wisselen. Todoist wacht je op je!"

• Francesco D’Alessio, productiviteit-app reviewer op YouTube

Social media waardering

Wat ik het beste vind aan @todoist is dat het geen instructies nodig heeft. Ik typte simpelweg "Doe x elke werkdag tot 10 november" en het werkte. - @dqmonn

Een van mijn favoriete functies van Todoist? Dat het blijft bestaan terwijl andere to-do apps verdwijnen. Bedankt voor het feit dat ik altijd op jullie kan vertrouwen. - @joelgascoigne

Dat gevoel wanneer je een app vind voor je werk waar je plotseling niet meer zonder kan - dat gebeurde voor mij met @todoist. Zo simpel en effectief - @SimonMHR

Zojuist betaald voor nog een jaar @todoist Premium. Verreweg de beste to-do app voor Android / Web / Windows vereisten. - @garethjms

Podcast afleveringen

Prijzen