Heb je problemen met sync?

Business

Wanneer Todoist je takenlijst niet juist synchroniseert (bijvoorbeeld, de iOS app en de Windows app tonen je verschillende takenlijsten), dan raden we aan om eerst te vast te stellen welk platform sync problemen ondervindt en dit vervolgens de rapporteren aan ons support team.

Hoe identificeer je welke app niet synchroniseert

1. Log inopTodoist for Web.
    • Zorg ervoor dat je de laatste versie van je takenlijst ziet (de lijst die is opgeslagen op onze servers) door eerst uit te loggen op Todoist voor Web en vervolgens opnieuw in te loggen.
  2. Voeg een taak toe vanaf een ander platform en controleer of deze verschijnt in Todoist voor Web. Als de taak nietverschijnt heeft de app waar je de taak op hebt toegevoegd problemen met synchroniseren.
  3. Als je toegevoegde taakwelverschijnt in Todoist voor Web, voeg dan een nieuwe taak vanaf Todoist voor Web toe en controleer of deze verschijnt op je andere Todoist apps. Als de taakniet verschijnt op een van je apps, betekent dit dat de app niet synchroniseert.

Zodra je deze informatie hebtkun je contact opnemen met ons support team. Onze developers zullen het probleem onderzoeken zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

FAQ

Waarom synchroniseerd Todoist niet correct tussen mijn apps?

A: Synchronisatieproblemen kunnen worden veroorzaakt door één of twee redenen: De app schrijft niet correct naar de database of de app leest niet correct van de database. Zoek uit welke app niet synchroniseert met behulp van de instructies hierboven.

Als je bijvoorbeeld gebruik maakt van de iOS en de Windows app en problemen hebt met sync, dan kan er sprake zijn van één van de volgende vier gevallen:

• De iOS app schrijft niet correct naar de database: Hierdoor ontvang je de laatste updates gemaakt op iOS niet wanneer je Todoist opent in andere apps.
  • De iOS app wordt niet correct bijgewerkt vanuit onze database: Andere apps worden correct bijgewerkt vanuit de database maar de iOS app ontvangt de laatste update niet.
  • De Windows app schrijft niet correct naar de database: Hierdoor ontvangen andere apps de laatste update niet wanneer je Todoist hierop opent.
  • De Windows app wordt niet correct bijgewerkt vanuit onze database: Andere apps worden correct bijgewerkt vanuit de database maar de  Windows app ontvangt de laatste update niet.

Wanneer je in staat was om te identificeren welke situaties hierboven je probleem veroorzaakt, kun je dit toevoegen aan je bericht wanneer je contact opneemt met ons support team.