Je account verwijderen

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

We vinden het jammer om te horen dat je overweegt om je Todoist account te verwijderen.


Let op: Wanneer je ervoor kiest om je account zullen alle gegevens in je Todoist account permanent verwijderd worden, inclusief taken, projecten, labels, filters, opmerkingen, bestanden etc. Als je je account verwijdert, ben je niet meer in staat om deze te herstellen of om data geassocieerd met het account te kunnen terughalen.

Als je Google, Facebook of Apple account gebruikt om in te loggen, moet je eerst een wachtwoord toevoegen aan je Todoist account in Instellingen > Account.

  1. Klik op het tandwiel-icoonrechts bovenin in Todoist.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de Account tab en klik op Verwijder mijn Todoist account.
  4. Voer je wachtwoord in en deel eventuele feedback over je ervaring met Todoist in het opmerkingenveld.
  5. Klik op Mijn account verwijderen.
  1. Klik op het tandwiel-icoonrechts bovenin in Todoist.
  2. Selecteer Account.
  3. Klik op Account verwijderen.
  4. Voer je e-mailadres in en deel eventuele feedback over je ervaring met Todoist.
  5. Klik op Verwijderen.
  1. Tik op het menu-icoon in de hoek link bovenin.
  2. Tik op instellingen > Account.
  3. Tik op Account Verwijderen.
  4. Voer je wachtwoord in
  5. Tik op Premanent verwijderen.
  1. Terwijl je de Todoist hoofdpagina bekijkt, tik op het tandwie icoon in de hoek rechtsboven.
  2. TIk op account.
  3. Tik op Account verwijderenen vervolgens op Doorgaan.
  4. Voer je wachtwoord in
  5. Tik op Verwijderen.
Voor Premium gebruikers: Wanneer je Todoist Premium hebt aangeschaft via de App Store of Google Play , zorg er dan voor dat je daar je abonnement opzegt om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht.
 

FAQ

V: Kunnen jullie mijn account voor mij verwijderen?

A: Nee, accounts kunnen alleen worden verwijderd door de account eigenaar.

V: Ik krijg een bericht waarin er wordt aangegeven dat mijn wachtwoord onjuist is, maar ik weet zeker dat deze hetzelfde is als dat van mijn Facebook, Google of Apple login. Wat gaat hier mis?

A: Om je account te kunnen verwijderen dien je het wachtwoord van je Todoist account in te voeren, niet die van je Google, Facebook of Apple account. Als je nog geen wachtwoord hebt aangemaakt, kun je dat doen aan met behulp van deze instructies.