Je account verwijderen

Business

We vinden het jammer om te horen dat je overweegt om je Todoist account te verwijderen :(

Door je account te verwijderen zal alle data in je Todoist permanent verwijderd worden, inclusief taken, projecten, labels, filters, opmerkingen, bestanden etc. Als je je account verwijdert, zal je deze niet kunnen herstellen of data geassocieerd met het account kunnen terughalen.

Als je Google of Facebook gebruikt om in te loggen, moet je eerst een wachtwoord toevoegen aan je Todoist account in Instellingen > Account.

1. Rechts bovenin, klik op het tandwiel-icoon.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de Account tab en klik op Verwijder mijn Todoist account.
  4. Voer je wachtwoord in en deel eventuele feedback over je ervaring met Todoist in het opmerkingenveld.
  5. Klik op Mijn account verwijderen.
  1. Rechts bovenin in je Todoist, klik op het tandwiel-icoon.
  2. Selecteer Account.
  3. Klik op Account verwijderen.
  4. Voer je e-mailadres in en deel eventuele feedback over je ervaring met Todoist.
  5. Klik op Verwijderen.
  1. Tik op het menu-icoon linksboven.
  2. Tik op instellingen > Account.
  3. Tik op Account Verwijderen.
  4. Voer je wachtwoord in
  5. Tik op Premanent verwijderen.
  1. In het hoofdmenu van Todoist, tik op het tandwiel-icoon rechtsboven.
  2. Tik op instellingen > Account.
  3. Tik op Account Verwijderen.
  4. Voer je wachtwoord in
  5. Tik op Verwijderen.
Voor Premium gebruikers: Wanneer je Todoist Premium hebt aangeschaft via de App Store of de Google Play Store, zorg er dan voor dat je daar je abonnement opzegt om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht.

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienst te verbeteren. Als je feedback met ons wilt delen over waarom Todoist voor jou niet werkte, laat het ons dan weten via support@todoist.com. We waarderen het enorm!