Loading the new Help Center

Je account verwijderen

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

We vinden het jammer om te horen dat je overweegt om je Todoist-account te verwijderen.

Let op: Wanneer je ervoor kiest om je account te verwijderen, zullen alle gegevens in je Todoist-account permanent verwijderd worden, inclusief taken, projecten, labels, filters, opmerkingen, bestanden, etc. Als je je account verwijdert, kan je deze niet meer herstellen of gegevens geassocieerd met het account terughalen.

Als je je Google- , Facebook- of Apple-account gebruikt om in te loggen, moet je eerst een wachtwoord toevoegen aan je Todoist-account in Instellingen en dan Account.

  1. Open de Todoist-app en klik op je avatar in de rechterbovenhoek.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Account beheren. Je Todoist account-instellingen zullen in een browser openen.
  4. Selecteer Account permanent verwijderen.
  5. Voer je wachtwoord in en bevestig door Account permanent verwijderen te selecteren.
  1. Open de Todoist-app en klik op je avatar in de rechterbovenhoek.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de tab Account en klik op Account permanent verwijderen.
  4. Voer je wachtwoord in en bevestig door Account permanent verwijderen te selecteren.
  1. Tik op het menu-icoon in de hoek links bovenin.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Selecteer Account.
  4. Tik op Account Verwijderen.
  5. Voer je wachtwoord in.
  6. Tik op Permanent verwijderen.
  1. Terwijl je de hoofdpagina van Todoist bekijkt, tik je op het tandwiel-icoon in de hoek rechtsboven.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Account verwijderen en vervolgens op Doorgaan.
  4. Voer je wachtwoord in.
  5. Tik op Verwijderen.
Voor Pro-gebruikers: Wanneer je Todoist Pro via de App Store of Google Play aangeschaft hebt, zorg er dan voor dat je daar je abonnement opzegt om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht.

Veelgestelde vragen