Je account verwijderen

Business

We vinden het jammer om te horen dat je overweegt om je Todoist-account te verwijderen.

Let op: Wanneer je ervoor kiest om je account te verwijderen, zullen alle gegevens in je Todoist-account permanent verwijderd worden, inclusief taken, projecten, labels, filters, opmerkingen, bestanden etc. Als je je account verwijdert, kan je deze niet meer herstellen of gegevens geassocieerd met het account terughalen.

Als je je Google- , Facebook- of Apple-account gebruikt om in te loggen, moet je eerst een wachtwoord toevoegen aan je Todoist-account in Instellingen en dan Account.

1. Klik op je avatar  in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Open de tab Account en klik op Mijn Todoist-account verwijderen.
  4. Voer je wachtwoord in en deel eventuele feedback over je ervaring met Todoist in het opmerkingenveld.
  5. Klik op Mijn account verwijderen.
  1. Klik op je avatar  in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Selecteer Account.
  3. Klik op Account verwijderen.
  4. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en deel eventuele feedback over je ervaring met Todoist.
  5. Klik op Verwijderen.
  1. Tik op het menu-icoon in de hoek links bovenin.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Selecteer Account.
  4. Tik op Account Verwijderen.
  5. Voer je wachtwoord in.
  6. Tik op Permanent verwijderen.
  1. Terwijl je de hoofdpagina van Todoist bekijkt, tik je op het tandwiel-icoon in de hoek rechtsboven.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Account verwijderen en vervolgens op Doorgaan.
  4. Voer je wachtwoord in.
  5. Tik op Verwijderen.
Voor Pro-gebruikers: Wanneer je Todoist Pro via de App Store of Google Play aangeschaft hebt, zorg er dan voor dat je daar je abonnement opzegt om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht.