Systeemvereisten voor Todoist

Business

Hier zijn de verschillende besturingssysteemversies die je nodig hebt om Todoist te kunnen gebruiken op je web browser, desktop, of mobiele toestel:

Web

Je kan de Todoist web-app gebruiken in elk van de volgende browsers:

• Google Chrome op macOS, Windows, en Linux
  • Firefox op macOS, Windows, en Linux
  • Opera op macOS, Windows en Linux
  • Safari op macOS en Windows
  • Microsoft Edge op Windows
  • Internet Explorer 11 op Windows

macOS

Je kan de Todoist macOS-app gebruiken wanneer je computer draait op macOS 10.11 of hoger.

Windows

Je kan de Windows 10-app gebruiken als je computer op 64 bit Windows 10 draait.

Android

Je kan de Todoist Android-app gebruiken als je toestel draait op Android 6.0 of hoger.

iOS

Je kan de Todoist iOS-app gebruiken als je toestel draait op iOS 13 of hoger.