Systeemvereisten voor Todoist

Business

Hier zijn de verschillende besturingssysteemversies die je nodig hebt om Todoist te kunnen gebruiken op je web browser, desktop, of mobiele toestel:

Web

Je kunt de Todoist web app gebruiken in elk van de volgende browsers:

• Google Chrome op macOS, Windows, en Linux
  • Internet Explorer 9+ op Windows
  • Firefox op macOS, Windows, en Linux
  • Safari op macOS en Windows

macOS

Je kunt de Todoist macOS app gebruiken wanneer je computer draait op macOS 10.11 of hoger.

Windows

Om onze native Windows 10 app te gebruiken is Windows 10 versie 1709 of hoger vereist.

Je kunt onze Todoist Windows legacy app gebruiken wanneer je Windows XP of een recentere versie van Windows gebruikt.

Android

Je kunt de Todoist Android app gebruiken als je Android 5.0 versie of hoger is.

iOS

Je kunt de Todoist iOS app gebruiken als je toestel draait op iOS 11 of hoger.