Je wachtwoord wijzigen

Business

Werk je wachtwoord vanaf elk platform bij om je Todoist-account te beveiligen.

1. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Account beheren. Je Todoist account-instellingen zullen in een browser openen.
  4. Onder Wachtwoord, selecteer je Wachtwoord wijzigen.
  5. Voer je oud wachtwoord in en ook je nieuw wachtwoord. Je zal je nieuw wachtwoord twee keer moeten invoeren om de wijziging te bevestigen.
  6. Klik op Wachtwoord wijzigen om de wijzigingen op te slaan.
  1. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Onder Wachtwoord, selecteer je Wachtwoord wijzigen.
  4. Voer je oud wachtwoord in en ook je nieuw wachtwoord. Je zal je nieuw wachtwoord twee keer moeten invoeren om de wijziging te bevestigen.
  5. Klik op Wachtwoord wijzigen om de wijzigingen op te slaan.
  1. Tik op het menu-icoon in de linkerbovenhoek in Todoist.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Selecteer Account.
  4. Tik op Wachtwoord.
  5. Voer je oude wachtwoord in (als je geen wachtwoord hebt omdat je je Google-, Facebook- of Apple-account gebruikt om in te loggen in Todoist dan zal je deze optie niet te zien krijgen.)
  6. Voer je nieuwe wachtwoord in en voer deze nogmaals in ter bevestiging.
  7. Tik op het verzenden-icoon om de wijzigingen op te slaan.
  1. Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Wachtwoord wijzigen.
  4. Voer je oude wachtwoord in.
  5. Voer je nieuwe wachtwoord in en voer deze nogmaals in ter bevestiging.
  6. Tik op Gereed om de wijzigingen op te slaan.