Wijzig je wachtwoord

Business

Je kunt je wachtwoord alleen wijzigen in de Todoist web, macOS, Windows (legacy), iOS en Android apps. Dit is nog niet beschikbaar voor de Windows 10 app

1. Klik rechts bovenin in je Todoist op het tandwiel-icoon en selecteer  Instellingen.
  2. Open de Account tab.
  3. Klik op bewerkennaast het verborgen wachtwoordveld '******'.
  4. Voer een nieuw wachtwoord in en bevestig deze.
  5. Klik op Opslaan.

1. Tik op het menu-icoon links bovenin je Todoist.
  2. Tik onderaan het menu op Instellingen > Account.
  3. Tik op Wachtwoord.
  4. Voer je nieuwe wachtwoord in.
  5. Tik op OK.
  1. In het hoofdmenu van Todoist, tik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  2. Tik op Instellingen → Account.
  3. Tik rechts bovenin op Bewerk.
  4. Voer je nieuwe wachtwoord in.
  5. Tik op Gereed.
Het is momenteel niet mogelijk om je Todoist wachtwoord te wijzigen in de Windows 10 app.