Wijzig je wachtwoord

Business

Update je wachtwoord vanaf elk platform om je Todoist account te beveiligen.

1. Klik op het tandwiel-icoonin de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Naast Wachtwoord, klik op Wijzig wachtwoord.  Voer je oude wachtwoord in.
  4. Voer je nieuwe wachtwoord in en voer deze nogmaals in ter bevestiging.
  5. Klik op Wijzig wachtwoord om de wijzigingen op te slaan.

1. Tik op het menu-icoon in de linkerbovenhoek in Todoist.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Selecteer Account.
  4. Tik op Wachtwoord toevoegen/wijzigen.
  5. Voer je oude wachtwoord in. (Als je geen wachtwoord hebt omdat je je Google of Facebook account gebruikt om in te loggen in Todoist dan zul je deze optie niet te zien krijgen.)
  6. Voer je nieuwe wachtwoord in en voer deze nogmaals in ter bevestiging.
  7. Tik op het verzenden-icoon om de wijzigingen op te slaan.
  1. Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Wijzig wachtwoord.
  4. Voer je oude wachtwoord in.
  5. Voer je nieuwe wachtwoord in en voer deze nogmaals in ter bevestiging.
  6. Tik op Klaar om de wijzigingen op te slaan.
  1. Klik op het tandwiel-icoon in de hoek rechts bovenin in Todoist.
  2. Naast je wachtwoord, klik op Wijzig wachtwoord.
  3. Voer je oude wachtwoord in.
  4. Voer je nieuwe wachtwoord in en voer deze nogmaals in ter bevestiging.
  5. Klik op Wachtwoord opslaan om de wijzigingen op te slaan.