Wijzig je wachtwoord

Business

Update je wachtwoord vanaf elk platform om je Todoist account te beveiligen.

1. Rechts bovenin in Todoist, klik op het tandwiel-icoon en selecteer Instellingen.
  2. Open de Account tab.
  3. Klik op bewerkennaast het verborgen wachtwoordveld '******'.
  4. Voer een nieuw wachtwoord in en bevestig deze.
  5. Klik op Opslaan.

1. Tik op het menu-icoon links bovenin je Todoist.
  2. Tik onderaan het menu op Instellingen > Account.
  3. Tik op Wachtwoord.
  4. Voer je nieuwe wachtwoord in.
  5. Tik op OK.
  1. In het hoofdscherm van Todoist, tik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  2. TIk op account.
  3. Tik rechts bovenin op Bewerk.
  4. Voer je nieuwe wachtwoord in.
  5. Tik op Gereed.
  1. Klik rechts bovenin in je Todoist op het tandwiel-icoon en selecteer Account.
  2. Klik opBewerken.
  3. Onder Wachtwoord, klik op Bewerken.
  4. Voer je nieuwe wachtwoord in en klik vervolgens op Opslaan.