Inloggen bij Todoist

Business

Dit is hoe je inlogt bij Todoist:

1. Open de Todoist app.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Kies hoe je wilt inloggen op je account (dit zou dezelfde optie moeten zijn die je hebt gekozen wanneer je je account aangemaakt hebt):
    • Klik op Doorgaan met Google en kies het Google account dat gelinkt is aan je Todoist account.
    • Klik op Doorgaan met Facebook en verbindt met je Facebook account.
    • Klik op Doorgaan met Apple en verbindt met je Apple account.
    • Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik dan op de Inloggen knop.
  1. Open de Todoist app.
  2. Kies hoe je wilt inloggen op je account (dit zou dezelfde optie moeten zijn die je hebt gekozen wanneer je je account aangemaakt hebt):
    • Klik op Doorgaan met Google  en kies het Google account dat aan je Todoistaccount is gekoppelt.
    • Klik op Doorgaan met Facebook en maak verbinding met je Facebookaccount.
    • Tik op Doorgaan met e-mail, voer vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in.
  1. Open de Todoist app.
  2. Kies hoe je wilt inloggen op je account (dit zou dezelfde optie moeten zijn die je hebt gekozen wanneer je je account aangemaakt hebt):
    • Klik op Doorgaan met Google  en kies het Google account dat aan je Todoistaccount is gekoppelt.
    • Klik op Doorgaan met Facebook en maak verbinding met je Facebookaccount.
    • Tik op Doorgaan met Apple en verbindt met je Apple account.
    • Tik op Doorgaan met e-mail, voer vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in.