Inloggen of uitloggen bij Todoist

Business

Inloggen of uitloggen bij Todoist is snel en gemakkelijk! Hier is hoe:

Inloggen bij Todoist

1. Open de Todoist-app.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Kies hoe je op je account wil inloggen (dit moet dezelfde optie zijn als de optie die je gebruikte om je account aan te maken):
    • Klik op Doorgaan met Google en kies het Google-account dat gelinkt is aan je Todoist-account.
    • Klik op Doorgaan met Facebook en verbind met je Facebook-account.
    • Klik op Doorgaan met Apple en verbind met je Apple-account.
    • Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen.
  1. Open de Todoist-app.
  2. Klik op Doorgaan in je browser.
  3. Je zal doorgestuurd worden naar de inlogpagina in je browser. Kies hoe je op je account wil inloggen (dit moet dezelfde optie zijn als de optie die je gebruikte om je account aan te maken):
    • Klik op Doorgaan met Google en kies het Google-account dat gelinkt is aan je Todoist-account.
    • Klik op Doorgaan met Facebook en verbind met je Facebook-account.
    • Klik op Doorgaan met Apple en verbind met je Apple-account.
    • Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen.
  4. Klik op Todoist openen in de pop-up notificatie.
  1. Open de Todoist-app.
  2. Kies hoe je op je account wil inloggen (dit moet dezelfde optie zijn als de optie die je gebruikte om je account aan te maken):
    • Tik op Doorgaan met e-mail en voer je e-mailadres en wachtwoord in.
    • Tik op Doorgaan met Google en kies het Google-account dat gelinkt is aan je Todoist-account.
    • Tik op het Apple-icoon en verbind met je Apple-account.
    • Tik op het Facebook-icoon en verbind met je Facebook-account.
  1. Open de Todoist-app.
  2. Kies hoe je op je account wil inloggen (dit moet dezelfde optie zijn als de optie die je gebruikte om je account aan te maken):
    • Tik op Doorgaan met e-mail en voer je e-mailadres en wachtwoord in.
    • Tik op Doorgaan met Apple en verbind met je Apple-account.
    • Tik op het Google-icoon en kies het Google-account dat aan je Todoist-account gelinkt is.
    • Tik op het Facebook-icoon en verbind met je Facebook-account.

Uitloggen bij Todoist

1. Open de Todoist-app.
  2. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Uitloggen.
  1. Open de Todoist-app.
  2. Swipe de onderbalk van de app naar boven om het menu te openen.
  3. Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek om Instellingen te openen.
  4. Tik op Uitloggen.
  1. Open de Todoist-app.
  2. Tik op je avatar in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Uitloggen.
  1. Open de Todoist-app.
  2. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Uitloggen.