Inloggen of uitloggen in Todoist

Business

Inloggen of uitloggen in Todoist is snel en gemakkelijk! Hier is hoe:

Inloggen bij Todoist

1. Open de Todoist-app.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Kies hoe je op je account wil inloggen (dit moet dezelfde optie zijn als de optie die je gebruikte om je account aan te maken):
    • Klik op Doorgaan met Google en kies het Google-account dat gelinkt is aan je Todoist-account.
    • Klik op Doorgaan met Facebook en verbind met je Facebook-account.
    • Klik op Doorgaan met Apple en verbind met je Apple-account.
    • Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen.
  1. Open de Todoist-app.
  2. Klik op Doorgaan in je browser.
  3. Je zal doorgestuurd worden naar de inlogpagina in je browser. Kies hoe je op je account wil inloggen (dit moet dezelfde optie zijn als de optie die je gebruikte om je account aan te maken):
    • Klik op Doorgaan met Google en kies het Google-account dat gelinkt is aan je Todoist-account.
    • Klik op Doorgaan met Facebook en verbind met je Facebook-account.
    • Klik op Doorgaan met Apple en verbind met je Apple-account.
    • Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen.
  4. Klik op Todoist openen in de pop-up notificatie.
  1. Open de Todoist-app.
  2. Kies hoe je op je account wil inloggen (dit moet dezelfde optie zijn als de optie die je gebruikte om je account aan te maken):
    • Tik op Doorgaan met Google en kies het Google-account dat gelinkt is aan je Todoist-account.
    • Tik op Doorgaan met Facebook en verbind met je Facebook-account.
    • Tik op Doorgaan met Apple en verbind met je Apple-account.
    • Tik op Doorgaan met e-mail en voer je e-mailadres en wachtwoord in.

Uitloggen bij Todoist

1. Open de Todoist-app.
  2. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Uitloggen.
  1. Open de Todoist-app.
  2. Bovenaan links tik je op het menu-icoon.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Uitloggen.
  1. Open de Todoist-app.
  2. Tik op je avatar in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Uitloggen.
  1. Open de Todoist-app.
  2. Tik op je avatar in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Uitloggen.