Todoist's limieten voor taken, projecten, bestanden en meer

Business

Aantal

Gratis

Pro

Business

Actieve taken per project

300

Karakters per taaknaam

500

Karakters per taakomschrijving

1000

Actieve secties per project

20

Karakters per sectienaam

2048

Actieve projecten (excl. gearchiveerd)

5

300

500

Karakters per projectnaam

120

Taken per prioriteit of label

ongelimiteerd

Medewerkers per project

5

25

50

Bestanden

ongelimiteerd

Filters

3

150

Karakters per bestandsnaam

60

Labels

500

Karakters per labelnaam

60

Labels per taak

500

Herinneringen per gebruiker

n.v.t.

700

Opmerkingen

ongelimiteerd

Opmerkingen per taak

ongelimiteerd

Opmerkingen geëxporteerd in CSV

500

Karakters per opmerking

15.000

Bijlages

ongelimiteerd

Bestandsgrootte voor opmerkingbijlages (MB)

5

100

Bestandsgrootte voor e-mailbijlages (MB)

5

25

Niveaus van subprojecten

3

Bestandsgrootte van avatar (MB)

4

Hier zijn een paar oplossingen als je één van deze limieten hebt bereikt:

• Maximaal aantal taken: verdeel taken in meerdere projecten of subprojecten.
  • Karakterlimiet van taaknaam: sla extra informatie over een taak op als een taakomschrijving.
  • Maximaal aantal projecten: archiveer oude of inactieve projecten.

Veelgestelde vragen

Tellen gearchiveerde taken, secties en projecten mee voor de limieten?

Nee, de limieten zijn alleen van toepassing op actieve taken, secties en projecten.

Ik heb een project met meer dan 300 taken. Kunnen jullie de limiet voor mij verhogen?

Helaas kunnen we deze limiet niet verhogen voor jou. Sorry! We raden je aan om enkele subprojecten aan te maken en je taken op te splitsen over deze projecten.

Worden subprojecten meegeteld bij de limiet op actieve projecten?

Ja, subprojecten worden ook als actieve projecten beschouwd en tellen mee bij het totaal aantal projecten op je account.