Todoist's limieten voor taken, projecten, bestanden en meer

Business

Abonnementen

• Beginner: Een gratis abonnement dat je toelaat om de meeste van de functies in Todoist te gebruiken, maar in een beperkte capaciteit. Als een gratis gebruiker, kan je slechts één gratis team aanmaken.
  • Pro: Een abonnement specifiek voor het account, waarmee je Pro-functies in je persoonlijke projecten kan gebruiken. Met een Pro-abonnement kan je slechts één gratis team aanmaken.
  • Business: Een team-specifiek abonnement waarmee je team toegang krijg tot meer geavanceerde Business-functies. Een gebruiker kan zoveel betaalde teamwerkruimtes hebben als nodig.
Iedere Todoist-gebruiker die deelneemt aan een Business-team of een team upgradet naar Business, krijgt automatisch gratis toegang tot Pro-functies in al hun persoonlijke projecten.

Limieten bij persoonlijke projecten

De limieten bij je persoonlijke projecten worden bepaald door of je een Beginner (gratis) bent of een Pro (betaald). Onthoud: als je deel uitmaakt van een team dat geabonneerd is op het Business-abonnement, krijg je automatisch gratis toegang tot Pro-functies voor al je persoonlijke projecten.

Projectlimieten

Aantal Beginner Pro
Actieve persoonlijke projecten

5

300

Deelgenomen aan projecten (zowel persoonlijke als teamprojecten)

tot 500

tot 500

Gebruikers per project 5 5
Actieve taken per project 300 300

Bijkomende limieten

Aantal Beginner Pro

Activiteitengeschiedenis

1 week onbeperkt

Filters

3 150

Bestandsgrootte voor bijlagen in opmerkingen

5 MB 100 MB

Bestandsgrootte voor e-mailbijlages

5 MB 25 MB

Teamlimieten

Beginner- en Pro-gebruikers kunnen slechts één gratis team aanmaken. Als je jouw team upgradet naar het Business-abonnement, krijg je:

• Bijkomende functies en verhoogde limieten (zie overzicht hieronder).
  • Pro-functies voor alle teamleden in al hun persoonlijke projecten.
  • Eén extra gratis team.

Bijkomende functies

Functies Gratis Business
Taakherinneringen niet inbegrepen inbegrepen (maximum 700 herinneringen)
Taakduur niet inbegrepen inbegrepen
Thema's niet inbegrepen inbegrepen
Automatische backups niet inbegrepen inbegrepen
Permissie-instellingen niet inbegrepen inbegrepen
Beveiligingscontroles niet inbegrepen inbegrepen

Verhoogde teamlimieten

Functies Gratis Business
Actieve projecten in een teamwerkruimte

5

tot 500

Teamleden

1000

1000

Mensen per teamproject

250

250

Gasten per teamproject

5 1000

Filters

3 150 per lid

Bestandsgrootte voor opmerkingbijlages

5 MB 100 MB

Bestandsgrootte voor e-mailbijlages

5 MB 25 MB

Algemene limieten

Sommige limieten zijn van toepassing op alle Todoist-accounts (zowel gratis als betaald):

Functie- en groottelimieten

Functie Maximum limiet

Secties per project

20
Labels 500
Bijlagen onbeperkt
Bestandsgrootte van avatar 4MB

Tekenlimieten

Functie Maximale tekenlimiet
Taaknaam 500
Taakomschrijving 16384
Sectienaam 2048
Projectnaam 120
Filternaam 60
Filter-zoekopdracht 512
Labelnaam 60
Taakopmerking 15000

Veelgestelde vragen

Indien je je vraag niet vindt in de lijst hieronder, zit het misschien tussen onze Veelgestelde vragen over teams.

Hoeveel kost elk abonnement?

Je kan hier onze prijzen bekijken!

Waarom hebben jullie een projectlimiet van 500 projecten ingesteld?

Wanneer je inlogt op Todoist, zou je app automatisch een volledige synchronisatie moeten doen. Een volledige synchronisatie betekent dat onze servers je volledige account controleren op bijgewerkte zaken (waaronder projecten, taken, filters, labels, enz.). Hoe meer items je in je account hebt, hoe langer een volledige synchronisatie duurt, en hoe hoger het risico op een synchronisatieprobleem. We hebben daarom een limiet van 500 projecten ingesteld om te verzekeren dat Todoist snel en met succes kan synchroniseren.

Met dat gezegd, hopen we dat we binnenkort enkele verbeteringen onder de motorkap kunnen aanbrengen, waardoor het mogelijk wordt om de projectlimieten te verhogen. Blijf ons in de gaten houden!

Ik heb een gratis team aangemaakt, maar ik ben ook uitgenodigd voor een ander team. Moet ik mijn gratis team upgraden naar een betaald abonnement om de uitnodiging voor het andere team te kunnen accepteren?

Nee. Hoewel je maar één gratis team tegelijk kan aanmaken, kan je deelnemen aan zoveel teams als je wilt.

Tellen gearchiveerde taken, secties en projecten mee voor de limieten?

Nee, de limieten zijn alleen van toepassing op actieve taken, secties en projecten.

Ik heb een limiet bereikt. Kunnen jullie de limiet voor mij verhogen?

Nee, we kunnen geen limieten verhogen voor individuele accounts.