Je taken printen

Business

Hoezeer je ook vertrouwt op je digitale to-dolijst, soms wil je je taken gewoon graag even op papier zien. Zo kan je ze printen vanuit Todoist:

1. Selecteer de lijst die je wilt printen: Inbox, Team-inbox (Todoist Business), Vandaag, Aankomend of een specifiek project, label of filter.
  2. Rechts bovenin, klik je op je avatar.
  3. Selecteer Printen.
  4. (Optioneel) Klik op Inclusief opmerkingen om ook de opmerkingen van de taken in je lijst te printen.
  5. Volg de stappen in het print-venster om je lijst te printen.
Helaas kan je taken alleen printen met Todoist's web-, macOS-, Windows 10- of Windows (legacy)-apps.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn takenlijst printen als het in het Board-overzicht staat?

Neen. Wanneer je print in het Board-overzicht, wordt je takenlijst automatisch weergegeven als een lijst. We raden je dus aan dat je je takenlijst instelt op het lijst-overzicht voordat je print.

Hoe kan ik al mijn taken printen?

De gemakkelijkste manier om al je taken te printen is om je filter Alles bekijken te openen, en dan de print-instructies in dit artikel te volgen.

Hoe kan ik één taak (met alle opmerkingen) printen?

Let er op dat dit alleen werkt via een browser:

1. Open todoist.com in een browser.
  2. Klik op een taak om het taakoverzicht te openen.
  3. Open het opmerkingen-tab van de taak.
  4. Hou Ctrl + P (of Cmd + P) ingedrukt om de print-functie van de browser te activeren.