Je taken printen

Business

Soms wilt je je taken gewoon graag even op papier zien. Zo kun je printen vanuit Todoist:

1. Selecteer de lijst die je wilt printen: Inbox, Team Inbox (Todoist Business), Vandaag, Aankomend of een specifiek project, label of filter.
  2. Rechts bovenin, klik op het web_settings-fill.svg tandwiel- icoon.
  3. Selecteer Printen.
  4. (Optioneel) Klik op Inclusief opmerkingen om ook de opmerkingen van de taken in je lijst te printen.
  5. Volg de stappen in het print-venster om je lijst te printen.

Helaas kun je taken alleen printen met gebruik van Todoist's web, macOS of Windows (Legacy) apps.