Je taken printen

Business

Soms wilt je je taken gewoon graag even op papier zien. Zo kun je printen vanuit Todoist:

1. Selecteer de lijst die je wilt printen: Inbox, Team Inbox (Todoist Business), Vandaag, Komende 7 Dagen of een specifiek project, label of filter.
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel-icoon en selecteer Printen. Als een van je taken opmerkingen bevat, kun je ervoor kiezen om deze ook uit te printen.

Helaas kun je op dit moment alleen taken vanuit de Todoist's web-, Mac- of Windows (Legacy) apps afdrukken.