Een Todoist account aanmaken

Business

Leuk dat je interesse hebt in Todoist! Zo kun je heel makkelijk binnen enkele seconden een nieuw account aanmaken:

1. Open de Todoist app.
  2. Rechts bovenin, klik op Aanmelden.
  3. Kies hoe je je wilt aanmelden bij Todoist:
    • Als je je wilt aanmelden met je Google account, klik dan op Doorgaan met Google.
    • Als je je wilt aanmelden met je Facebook account, klik dan op Doorgaan met Facebook.
    • Als je je wilt aanmelden met je Apple account, kik op Doorgaan met Apple.
    • Als je je wilt aanmelden met je e-mail, voer je e-mailadres in en klik op Aanmelden met e-mail.
  1. Open de Todoist app.
  2. Klik op de Aanmelden knop.
  3. Kies hoe je je wilt aanmelden bij Todoist:
    • Als je je wilt aanmelden met je Google account, klik dan op Doorgaan met Google.
    • Als je je wilt aanmelden met je Facebook account, klik dan op Doorgaan met Facebook.
    • Als je je wilt aanmelden met jeApple account, klik op Doorgaan met Apple.
    • Als je je wilt aanmelden met je e-mail, voer je e-mailadres in en klik op Aanmelden met e-mail.
  1. Open de Todoist app.
  2. Kies hoe je je wilt aanmelden bij Todoist:
    • Als je je wilt aanmelden met je Google account, tik op Doorgaan met Google.
    • Als je je wilt aanmelden met je Facebook account, tik op Doorgaan met Facebook.
    • Als je je wilt aanmelden met je Apple account, tik op Doorgaan met Apple.
    • Als je je wilt aanmelden met je e-mail, tik op Doorgaan met e-mail en voer je e-mailadres in.
  1. Open de Todoist app.
  2. Kies hoe je je wilt aanmelden bij Todoist:
    • Als je je wilt aanmelden met je Google account, tik op Doorgaan met Google.
    • Als je je wilt aanmelden met je Facebook account, tik op Doorgaan met Facebook.
    • Als je je wilt aanmelden met je Apple account, tik op Doorgaan met Apple.
    • Als je je wilt aanmelden met je e-mail, tik op Doorgaan met e-mail en voer je e-mailadres in.

Ben je nog niet bekend met Todoist? Je kunt heel veel handige informatie vinden in onze Start Gids.