Een Todoist account aanmaken

Business

Bedankt voor je interesse in Todoist. We zijn blij je hier te zien!

Je kan heel gemakkelijk een account aanmaken in slechts enkele seconden:

1. Open Todoist.
  2. In de rechterbovenhoek, klik op Registreren.
  3. Kies hoe je je wilt registreren bij Todoist:
    • Als je je wilt registreren met je Google-account, klik dan op Doorgaan met Google.
    • Als je je wilt registreren met je Facebook-account, klik dan op Doorgaan met Facebook.
    • Als je je wilt registreren met je Apple-account, klik dan op Doorgaan met Apple.
    • Als je je wilt registreren met je e-mail, voer je je e-mailadres in en klik je op Registreren met e-mail.
  1. Open Todoist.
  2. Klik op de knop Registreren.
  3. Kies hoe je je wilt registreren bij Todoist:
    • Als je je wilt registreren met je Google-account, klik dan op Doorgaan met Google.
    • Als je je wilt registreren met je Facebook-account, klik dan op Doorgaan met Facebook.
    • Als je je wilt registreren met je Apple-account, klik dan op Doorgaan met Apple.
    • Als je je wilt registreren met je e-mail, voer je je e-mailadres in en klik je op Registreren met e-mail.
  1. Open Todoist.
  2. Kies hoe je je wilt registreren bij Todoist:
    • Als je je wilt registreren met je Google-account, tik dan op Doorgaan met Google.
    • Als je je wilt registreren met je Facebook-account, tik dan op Doorgaan met Facebook.
    • Als je je wilt registreren met je Apple-account, tik dan op Doorgaan met Apple.
    • Als je je wilt registreren met je e-mail, tik op Doorgaan met e-mail en voer je je e-mailadres in.
  1. Open Todoist.
  2. Kies hoe je je wilt registreren bij Todoist:
    • Als je je wilt registreren met je Google-account, tik dan op Doorgaan met Google.
    • Als je je wilt registreren met je Facebook-account, tik dan op Doorgaan met Facebook.
    • Als je je wilt registreren met je Apple-account, tik dan op Doorgaan met Apple.
    • Als je je wilt registreren met je e-mail, tik op Doorgaan met e-mail en voer je je e-mailadres in.
Ben je nog niet bekend met Todoist? Je kunt heel veel handige informatie vinden in onze startgids.