Integraties

Business

Verbind alle apps die je gebruikt om dingen gedaan te krijgen en houd alles netjes georganiseerd met Todoist. Het Todoist Integraties overzicht bevat tientallen apps die je kunt gebruiken om handige onderdelen aan je to-do-lijst toe te voegen.

Hier kun een aantal voorbeelden voorbeelden vinden van dingen die je kunt doen met Todoist integraties:

Hoe begin je:

• Bekijk ons integraties overzicht .
  • Volg daar de instructies om alle app-verbindingen die je wilt maken tot stand te brengen.

Iedereen kan een Todoist integratie bouwen, let er dus op dat je gebruik maakt van diensten die je vertrouwt. Ons integraties overzicht bevat een lijst met betrouwbare apps om mee te beginnen. Als je het idee hebt dat een app in strijd is met onze API voorwaarden, laat het ons dan weten.

Als je een developer bent en interesse hebt in het bouwen van een Todoist integratie, neem dan een kijkje in onze Todoist API documentatie om hiermee te beginnen. Mocht je vragen of suggesties voor ons hebben, dan horen we dat graag.