Karma inschakelen/uitschakelen

Business

Todoist Karma meet je productiviteit en biedt de optie om dagelijkse en wekelijkse doelen voor jezelf te stellen. Ook laat Karma je je productiviteitstrends zien, gemeten over langere periodes. Mocht je dit niet handig vinden, dan kan je Karma altijd uitschakelen in je Productiviteitsinstellingen.

1. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Productiviteit.
  4. Gebruik de schakelaar Todoist Karma om de functie Karma aan of uit te zetten.
  5. Klik op Bijwerken.
  1. Tik op het menu-icoon in de linkeronderhoek in Todoist.
  2. Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek om toegang tot Instellingen te krijgen.
  3. Tik op Productiviteit.
  4. Zet Karma aan of uit door de Karma-checkbox te gebruiken.
  1. In het hoofdmenu van Todoist, tik je op het tandwiel-icoon rechts bovenin om Instellingen te openen.
  2. Tik op Productiviteit.
  3. Zet Karma aan of uit door de Karma-schakelaar te gebruiken.

Als je geen voordeel haalt uit het gebruiken van dagelijkse en wekelijkse doelen, kan je ze uitzetten door de doelen op 0 te zetten. De doelen worden dan altijd bereikt en zullen ze niet in je weg lopen.

1. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Productiviteit.
  4. Verander Dagelijkse taken naar 0.
  5. Verander Wekelijkse taken naar 0.
  6. Klik op Bijwerken.
  1. Tik op het menu-icoon in de linkeronderhoek in Todoist.
  2. Tik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek om toegang tot Instellingen te krijgen.
  3. Tik op Productiviteit.
  4. Tik op Dagelijks doel.
  5. Verander het naar 0.
  6. Tik op OK.
  7. Tik op Wekelijks doel.
  8. Verander het naar 0.
  9. Tik op OK.
  1. In het hoofdmenu van Todoist, tik je op het tandwiel-icoon rechts bovenin om Instellingen te openen.
  2. Tik op Productiviteit.
  3. Verander het cijfer bij Dagelijks taakdoel naar 0.
  4. Verander het cijfer bij Wekelijks taakdoel naar 0.
  5. Tik op Gereed.