Kleurthema's wijzigen

Business

Personaliseer je Todoist door het kleurthema te kiezen dat het beste bij je past. Kies een van de verschillende gratis en Premium opties:

Gratis thema's: Todoist, Zwart, Dark, Neutraal, en Mandarijn.

Premium thema's: Zonnebloem, Klaver, Blauwe bes, Lucht, Amethist, en Grafiet.

Je kunt je thema als volgt selecteren:

1. Klik rechts bovenin in je Todoist op het tandwiel-icoon en selecteer Thema.
  2. Selecteer het thema dat je wilt gebruiken.
  3. Optioneel: Toggle de Sync thema optie UIT om verschillende thema's op je toestellen te gebruiken of AAN om hetzelfde thema te synchroniseren op al je toestellen.

1. Klik linksboven in Todoist op het tandwiel-icoon.
  2. Aan de rechterkant, onder Instellingen, klik op Thema.
  3. Selecteer het thema dat je wilt gebruiken.
  4. Optioneel: Toggle de Sync thema optie UIT om verschillende thema's op je toestellen te gebruiken of AAN om hetzelfde thema te synchroniseren op al je toestellen.

1. Tik linksboven in Todoist op het menu-icoon.
  2. Tik linksonder in het menu op Instellingen en selecteer Thema.
  3. Selecteer het thema dat je wilt gebruiken.
  4. Optioneel: Toggle de Sync thema optie UIT om verschillende thema's op je toestellen te gebruiken of AAN om hetzelfde thema te synchroniseren op al je toestellen.

1. In het hoofdmenu van Todoist, tik op het tandwiel-icoon rechtsboven.
  2. In Instellingen, selecteer Thema.
  3. Selecteer het thema dat je wilt gebruiken.
  4. Optioneel: Toggle de Sync thema optie UIT om verschillende thema's op je toestellen te gebruiken of AAN om hetzelfde thema te synchroniseren op al je toestellen.