Kleurthema's wijzigen

Business

Personaliseer je Todoist door het kleurthema te kiezen dat het beste bij je past. Kies een van de verschillende gratis en Pro opties:

Gratis thema's

Todoist, Zwart, Neutraal, Mandarijn en Donker.

Pro-thema's

Zonnebloem, Klaver, Bosbes, Lucht, Amethist, Grafiet, Roze en Koningsblauw.

Hoe selecteer je een thema:

1. Klik op je avatarin de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Selecteer Thema's.
  3. Selecteer het thema dat je wilt gebruiken.
  4. Optioneel: Toggle de Sync thema optie UIT om verschillende thema's op je toestellen te gebruiken of AAN om hetzelfde thema te synchroniseren op al je toestellen.

1. Tik linksboven in Todoist op het menu-icoon.
  2. Tik linksonder in het menu op Instellingen en selecteer Thema.
  3. Selecteer het thema dat je wilt gebruiken.
  4. Optioneel: Toggle de Sync thema optie UIT om verschillende thema's op je toestellen te gebruiken of AAN om hetzelfde thema te synchroniseren op al je toestellen.
  5. Optioneel: Je kunt Todoist automatisch overlaten schakelen naar Donkere thema wanneer je toestel Donkere Modus heeft ingeschakeld. Schakel simpelweg Auto donkere modus in via de schakelaar. Dit is beschikbaar op Android 10 en hoger.

1. In het hoofdmenu van Todoist, tik op het tandwiel-icoon rechtsboven.
  2. In Instellingen, selecteer Thema.
  3. Selecteer het thema dat je wilt gebruiken.
  4. Optioneel: Toggle de Sync thema optie UIT om verschillende thema's op je toestellen te gebruiken of AAN om hetzelfde thema te synchroniseren op al je toestellen.
  5. Optioneel: Je kunt Todoist automatisch laten overschakelen naar donkere modus wanneer je iOS toestel donkere modus gebruikt. Dit kan door simpelweg de Auto Donkere Modus schakelaar te gebruiken.

Zodra je Karma Verlicht bereikt zal er een nieuw mystery thema beschikbaar worden gemaakt in je account.