Projecten delen & samenwerken

Business

Met Todoist is het makkelijk om met iedereen samen te werken – deel projecten, wijs taken toe en bespreek details met collega's of geliefden. We stellen je op de hoogte wanneer er belangrijke wijzingen plaatsvinden in je gedeelde projecten.

Zo gauw je iemand uitnodigt voor een project, kun je taken aan hem of haar toewijzen en opmerkingen sturen.

Iedereen waar je een project mee deelt zal volledige toegang hebben tot alle informatie inclusief taken, opmerkingen en geuploade bestanden. Zij kunnen nieuwe taken toevoegen, taken toewijzen, taken voltooien, opmerkingen toevoegen en (wanneer ze beschikken over een Premium abonnement) nieuwe bestanden uploaden. Je kunt zelfs projecten delen met mensen die nog geen Todoist account hebben.

Gratis gebruikers kunnen alle projecten delen met maximaal 5 mensen (dat kunnen voor elk project 5 andere mensen zijn), Premiumgebruikers kunnen projecten delen met maximaal 25 mensen en Businessgebruikers kunnen projecten delen met maximaal 50 mensen.

Projecten delen

1. Klik met de rechtermuisknop op het project dat je wilt delen.
  2. Selecteer Project delen in het menu.
  3. Typ de naam in van de persoon waar je het project mee wilt delen. Als het iemand is waar je nog niet eerder een project mee hebt gedeeld, typ je het e-mailadres in dat is gelinkt aan hun Todoist account. Wanneer ze nog geen Todoist account hebben, typ je alleen hun e-mailadres in. Hij of zij ontvangt vervolgens een email met een uitnodiging en de optie om binnen enkele seconden een gratis account aan te maken.
  4. Klik op Uitnodigen om de uitnodiging(en) te versturen.

1. Klik of tik op het project dat je wilt delen.
  2. Klik op het persoons-icoon in de rechterbovenhoek van het project.
  3. Typ de naam in van de persoon waar je het project mee wilt delen. Als het iemand is waar je nog niet eerder een project mee hebt gedeeld, typ je het e-mailadres in dat is gelinkt aan hun Todoist account. Wanneer ze nog geen Todoist account hebben, typ je alleen hun e-mailadres in. Hij of zij ontvangt vervolgens een email met een uitnodiging en de optie om binnen enkele seconden een gratis account aan te maken.

1. Klik om het project te openen dat je wilt delen.
  2. Tik op het Ios-more-outline.svg drie-stippen icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Project delen. Er zal een lijst verschijnen met de mensen die momenteel aan het project deelnemen.
  4. Klik nogmaals op het + symbool in de rechterbovenhoek om nieuwe personen toe te voegen.
  5. Typ de naam in van de persoon waarmee je het project wilt delen. Als het iemand is waar je nog niet eerder een project mee hebt gedeeld, typ je het e-mailadres in dat gelinkt is aan hun Todoist account. Wanneer ze geen Todoist account hebben, typ je alleen hun e-mailadres in. Hij of zij ontvangt vervolgens een email met een uitnodiging en de optie om binnen enkele seconden een gratis account aan te maken.

1. Klik om het project te openen dat je wilt delen.
  2. Tik op het three_dots.png drie-stippen icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Project delen. Er zal een lijst verschijnen met de mensen die momenteel aan het project deelnemen.
  4. Tik nogmaals op het persoons icoon in de rechterbovenhoek om nieuwe personen toe te voegen.
  5. Typ de naam in van de persoon waarmee je het project wilt delen. Als het iemand is waar je nog niet eerder een project mee hebt gedeeld, typ je het e-mailadres in dat gelinkt is aan hun Todoist account. Wanneer ze geen Todoist account hebben, typ je alleen hun e-mailadres in. Hij of zij ontvangt vervolgens een email met een uitnodiging en de optie om binnen enkele seconden een gratis account aan te maken.

Iedereen die je uitnodigt voor een project zal een email ontvangen met een uitnodiging om deel te nemen.

Je kunt je Instellingen wijzigen om automatisch projectuitnodigingen te accepteren van personen waarmee je eerder projecten hebt gedeeld.

Hoe verwijder je personen van gedeelde projecten

1. Klik met de rechtermuisknop op het gedeelde project.
  2. Selecteer “Project Delen”. Er verschijnt nu een lijst met alle mensen die momenteel deelnemen aan het project.
  3. Beweeg met de muis over de naam van de persoon die je uit het project wilt verwijderen en klik vervolgens op het prullenbak icoon met de vuilnisbak dat aan de rechterkant verschijnt.
  1. Klik of tik op het gedeelde project.
  2. Klik of tik op het persoons-icoon rechtsboven.
  3. Klik of tik op het prullenbak-icoon naast de namen van de personen die je wilt verwijderen.
  1. Open het gedeelde project.
  2. Tik op het Ios-more-outline.svg drie-stippen icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Project delen in het keuzemenu. Er verschijnt nu een lijst met alle mensen die momenteel deelnemen aan het project.
  4. Tik op het X icoon naast de namen van de personen die je wilt verwijderen.
  1. Open het gedeelde project.
  2. Tik op het three_dots.png drie-stippen icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Delen in het drop-down menu. Er verschijnt nu een lijst met namen van alle mensen die momenteel deelnemen aan het project.
  4. Klik op de namen van de personen die je wilt verwijderen.
  5. Tik op het persoons X icoon in de rechterbovenhoek.