Tekstopmaak

Business

Laat je taak opvallen door deze vetgedrukt te maken, laat projectnamen er leuker uitzien met emoji 🎉 , of verander de hyperlink tekst in je opmerkingen.

Hypertekst, vet - en schuingedrukte tekst en emoji worden allemaal ondersteund in taaknamen, projectnamen en opmerkingen. Emoji's worden ook in label-namen ondersteund 👏

Todoist gebruikt de CommonMark specificatie op alle platforms.

Opmaak opties

In taaknamen, projectnamen en opmerkingen ondersteunen wij:

• Vetgedrukt: **vetgedrukt** of __vetgedrukt__

• schuingedrukt: *schuingedrukt* of _schuingedrukt_

• Dik - en schuingedrukt: ***dik - en schuingedrukt*** of ___dik - en schuingedrukt___

In opmerkingen ondersteunen wij ook:

• Inline code: `code hier invoegen`

• Code block: ```hier code invoegen```

Emoji-fy je Todoist account

In taaknamen, projectnamen, taakopmerkingen en labelnamen ondersteunen we alle standaard emojis waar je zo van ❤️

Emoji Master Tip #1: kopieer en plak een emoji direct van een website zoals getemoji.

Emoji Master tip #2: Gebruik de de handige emoji sneltoetsen voor macOS en Windows om snel elke emoji toe te voegen aan de Todoist web, macOS, en Windows apps 💨

Veelgestelde vragen

V: Hoe kan ik een link toevoegen die een haakje bevat, zoals http://www.test.com/types_of_apples(fruit)?

A: Je moet de haakjes in de URL te coderen met behulp van percentage-codering. Voor deze link moet "(" moet worden vervangen door "% 28" en ")" worden vervangen door "% 29". Dus de URL die in Todoist gebruikt kan worden is:

http://www.test.com/types_of_apples%28fruit%29

Deze tool maakt het gemakkelijk om je URL te converteren.