Tekstopmaak

Business

Laat je taak opvallen door deze vetgedrukt te maken, laat projectnamen er leuker uitzien met emoji 🎉 of verander de tekst met een hyperlink in je opmerkingen.

Todoist gebruikt de CommonMark-specificatie op alle platforms.

Opmaak-opties

In taaknamen, taakomschrijvingen en opmerkingen ondersteunt Todoist:

Opmaak Resultaat
**Vetgedrukte tekst** of __Vetgedrukte tekst__ Vetgedrukte tekst
*Cursieve tekst* of _Cursieve tekst_ Cursieve tekst
***Vetgedrukte en cursieve tekst*** of ___Vetgedrukte en cursieve tekst___ Vetgedrukte en cursieve tekst
[Hypertext](http://todoist.com/) Hypertext
~~Doorgestreepte tekst~~ strikethrough.PNG

In taakomschrijvingen en opmerkingen ondersteunt Todoist ook:

Opmaak Resultaat
> quote Screenshot_2021-04-01_at_15.58.31.png
Zin met `code inline` Zin met code inline

```Codeblok (zet de hele paragraaf in één blok code)```

Codeblok (zet de hele paragraaf in één blok code)

--- of *** Screenshot_2021-03-19_at_09.36.00.png

* Stap 1

* Stap 2

• Stap 1
  • Stap 2
Voeg emoji toe aan taaknamen, projectnamen, taakopmerkingen, labelnamen en filternamen. Todoist ondersteunt alle standaard-emoji waar je zo van ❤️. Meer te weten komen.
Momenteel wordt doorgestreepte tekst niet ondersteund op de Android- en iOS-apps. Het is een beperking op mobiele apps, en we willen dit in de toekomst veranderen.

Veelgestelde vragen

Ik gebruikte voorheen een andere opmaak, maar dit werkt niet langer. Is er een manier om deze taken naar de officiële opmaak te converteren?

Absoluut! Contacteer ons support team en we zullen een eenmalige script uitvoeren die de oude opmaak naar de opmaak hierboven opgelijst zal converteren. Het script zal volgende opmaak converteren:
Voor:
Na:
https://todoist.com (tekst link)
[tekst link](https://todoist.com)
!!vetgedrukte tekst!!
**vetgedrukte tekst**

Kan ik projectnamen, labelnamen en filternamen ook opmaken?

Neen. Hypertekst, vetgedrukte tekst en cursieve tekst worden alleen ondersteund in taaknamen en opmerkingen.

Hoe kan ik een link toevoegen dat een haakje bevat, zoals http://www.test.com/types_of_apples(fruit)?

Je moet de haakjes in de URL coderen met percentage-codering. Voor deze link moet "(" vervangen worden door "%28" en ")" door "%29". De URL die dus in Todoist gebruikt kan worden is: http://www.test.com/types_of_apples%28fruit%29