Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Business

Of je nu een Pro- of Business-abonnement wilt aanschaffen, we bieden verschillende betaalmethoden aan waarmee je je Todoist-account kan upgraden.

Klik hier voor een volledig overzicht van alle functies waar je toegang tot krijgt met Pro of Business en de prijzen voor beide abonnementen.

Todoist Pro

Betaalmethode Opties abonnement
Debet- of kredietkaart (via onze website) Maandelijks of jaarlijks
App Store Maandelijks of jaarlijks
Google Play Maandelijks of jaarlijks
Microsoft Store Betalingen voor één jaar

Je Pro-abonnement vernieuwen

Of je Pro-abonnement automatisch vernieuwd wordt of niet is afhankelijk van de betaalmethode die je kiest:

Betaalmethode Wordt mijn abonnement automatisch vernieuwd?
Debet- of kredietkaart (via onze website) Ja. Creditcardbetalingen die via Todoist gedaan zijn worden automatisch vernieuwd.
App Store Ja. App Store-abonnementen worden automatisch vernieuwd.
Google Play Ja. Google Play-abonnementen worden automatisch vernieuwd.
Microsoft Store Nee. Pro-abonnementen via de Microsoft Store worden niet automatisch vernieuwd.

Todoist Business

Je kan Todoist Business aanschaffen met een Visa, MasterCard, Discover of American Express debit- of creditcard. Als je een team hebt van 50 of meer, kan je ook met een inkooporder voor Todoist Business betalen.

Je Business-abonnement vernieuwen

Todoist Business abonnementen worden automatisch vernieuwd. Om dit te voorkomen, kan je de stappen in dit artikel volgen.

Veelgestelde vragen

Ik heb problemen met het toevoegen/wijzigen van mijn creditcard. Wat kan ik doen?

Ga hier om je betalingsgegevens te wijzigen. Ervaar je hier nog steeds problemen met het wijzigen van je betalingsgegevens, neem dan contact op met ons support team via ons contactformulier.

Bieden jullie kortingen aan?

We bieden kortingen aan voor mensen die onderdeel zijn van een non-profit. Je kan ook gratis Pro verdienen via ons verwijzingsprogramma.

Moet ik een abonnement afsluiten voor elk toestel waarop ik Todoist gebruik?

Nee. Je abonnement is gelinkt aan je Todoist-account en niet aan een specifiek toestel. Als Pro-gebruiker ben je in staat om alle Pro-functies op al je toestellen te gebruiken, zolang je op hetzelfde account ingelogd bent.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Hoe je je abonnement kan opzeggen hangt af van het abonnement waar je gebruik van maakt:

• Wanneer je gebruik maakt van een Pro-abonnement, volg je de instructies in dit artikel.
  • Wanneer je gebruik maakt van een Business-abonnement, volg je de instructies in dit artikel.

Hoe kan ik mijn factureringscyclus wijzigen?

Als je je hebt geabonneerd via onze website, de App Store of Google Play, kan je je factureringscyclus wijzigen door deze instructies te volgen.

Welke valuta worden er geaccepteerd?

Als je direct via onze website betaalt, kan je betalen in AUD, CAD, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, RUB, SEK of USD. Als je betaalt via de App Store of Google Play kan je mogelijk ook in andere valuta betalen.

Welke kaarten worden er geaccepteerd?

We accepteren Visa, Visa Debit, Mastercard en American Express. Indien je in USD betaalt, kan je ook Discover, JCB, Diners Club en Union Pay gebruiken.

Kan ik via een bankoverschrijving betalen?

Helaas niet. Mocht je echter de admin zijn van een Business team en je hebt meer dan 50 teamleden, dan is het mogelijk om met een inkooporder te betalen. Meer informatie.