Wijzig je e-mailadres

Business
  1. Klik rechts bovenin in je Todoist op het tandwiel-icoon en selecteer Instellingen.
  2. Open de Account tab.
  3. Klik op bewerken naast het e-mailadres.
  4. Typ het nieuwe e-mailadres in.
  5. Klik op Opslaan.

1. Klik linksboven in Todoist op het tandwiel-icoon.
  2. Klik rechts op Account.
  3. Klik op Bewerken onder het e-mailadres.
  4. Voer een ander e-mailadres in en klik op bevestigen.
  5. Klik op Opslaan.

1. Tik op het menu-icoon links bovenin je Todoist.
  2. Tik onderaan het menu op Instellingen > Account.
  3. Tik op het e-mailadres en voer een ander e-mailadres in.
  4. Tik op OK.

1. Tik links bovenin van je Todoist op het tandwiel-icoon.
  2. Tik op Account in de instellingenlijst.
  3. Tik op het e-mailadres en voer een ander e-mailadres in.
  4. Tik op Gereed.

Je kunt maar 1 e-mailadres aan je Todoist account koppelen.

Als je een e-mailadres van een ander account wilt gebruiken, dien je in te loggen op het andere account en daar eerst je e-mailadres te veranderen. Op deze manier is e-mailadres vrij gemaakt om voor een ander account gebruikt te kunnen worden.

Als je uitgenodigd bent voor een project of een Businessteam, "reserveren" wij je e-mailadres in onze database totdat het registratieproces voltooid is.