Wijzig je e-mailadres

Business

Het wijzigen van het e-mailadres dat je gebruikt voor je Todoist account is heel snel en gemakkelijk! Dit gaat als volgt:

Je kunt maar 1 e-mailadres aan je Todoist account koppelen.

1. Klik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Naast je e-mailadres, klik op Bewerken.
  4. In het pop-up venster dat opent, voer je nieuwe e-mailadres in en nogmaals om te bevestigen.
  5. Voer je wachtwoord in
  6. Klik op E-mailadres bewerken.

1. Klik op het tandwiel-icoon in de rechterbovenhoek in Todoist.
  2. Naast je e-mailadres, klik op Bewerken.
  3. Voer je wachtwoord in.
  4. Voer je nieuwe e-mailadres in en nogmaals om te bevestigen.
  5. Klik op Update e-mailadres.
  1. Tik op het Menu-icoon in de linkerbovenhoek in Todoist.
  2. Onderaan het menu, tik op Instellingen.
  3. Selecteer Account.
  4. Selecteer E-mailadres.
  5. Voer je nieuwe e-mailadres in en nogmaals om te bevestigen.
  6. Voer je Todoist wachtwoord in (als je nog geen wachtwoord hebt omdat je je Google, Facebook of Apple account gebruikt om in te looggen op Todoist zul je deze optie niet te zien krijgen.)
  7. Tik op het verzenden-icoon.
  1. In het hoofdscherm van Todoist, tik op het tandwiel-icoon rechts bovenin.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op je e-mailadres.
  4. Voer een nieuw e-mailadres in en nogmaals om te bevestigen.
  5. Voer je Todoist wachtwoord in.
  6. Tik op Gereed.

FAQ

V: Ik ben niet in staat om met mijn e-mailadres te registeren omdat dit adres al wordt gebruikt voor een ander Todoist account? Wat kan ik hieraan doen?

Als je het e-mailadres van een ander account wilt gebruiken, kun je eerst inloggen op het andere account en hier het adres wijzigen. Op deze manier komt het e-mailadres weer vrij en kun je deze gebruiken op het andere account. Wanneer je het tweede account niet langer wilt gebruiken, kun je deze ook permanent verwijderen.