Todoist Business gratis proberen

Business

Todoist Business helpt teams georganiseerd te blijven en verantwoording af te leggen, zonder alle gewoonlijke bureaucratie. Het is het simpele maar krachtige taakmanagement dat je gewend bent van Todoist, speciaal aangepast voor het samenwerken in een team. En met apps voor alle toestellen die je team al gebruikt.

Een aantal dingen die je team kan doen met Todoist Business:

• Wijs taken toe en stel deadlines in zodat iedereen weet wie waar verantwoordelijk voor is.
  • Deel bestanden, bespreek details en houd alle relevante informatie georganiseerd bij elkaar op één plek.
  • Krijg een duidelijk overzicht van wat er in elk project gebeurt, wat er al gedaan is en wat er nog aan komt.

En nog veel meer.

Registreer je voor een gratis Business-proefperiode