Introductie tot: Opmerkingen en bestandsuploads

Business

Je hoeft niet langer tijd te besteden aan het zoeken naar de informatie die je nodig hebt om dingen af te krijgen. Met taak- en projectopmerkingen kan je notities toevoegen, elk bestand uploaden en zelfs details bespreken met je collega's. Alles blijft netjes georganiseerd binnen je taken en projecten zodat je direct aan de slag kan.

Hoe je een opmerking of bestand aan een taak kan toevoegen

1. Beweeg met de muis over een taak en klik op het spreekballon-icoon dat aan de rechterkant van de taaknaam verschijnt.
  2. Typ een opmerking in het opmerkingenveld.
  3. (Optioneel) Klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen of klik op het microfoon-icoon om een audio-opmerking op te nemen.
  4. Als je deel uitmaakt van een gedeeld project kan je kiezen wie je op de hoogte wilt stellen over je opmerking.
  5. Klik op Opmerking toevoegen wanneer je klaar bent.
  1. Tik op een taaknaam.
  2. In het menu dat aan de onderkant van je scherm verschijnt tik je op het spreekballon-icoon.
  3. (Optioneel) Tik op het paperclip-icoon om een bestand te uploaden of om een audio-opmerking op te nemen.
  4. Typ een opmerking in het opmerkingenveld.
  5. Wanneer je deel uitmaakt van een gedeeld project kan je selecteren wie je wilt notificeren over je opmerking door op het bel-icoon aan de linkerkant te tikken.
  6. Zodra je klaar bent tik je op het verzenden-icoon.

Hoe je een opmerking of bestand aan een project kan toevoegen

Projectopmerkingen zijn aan een geheel project gelinkt in plaats van aan een enkele taak. Dit is de perfecte plek om relevante projectinformatie of bestanden te bewaren. Handig om ervoor te zorgen dat iedereen in gedeelde projecten op één lijn zit.

1. Welk toestel je ook gebruikt, het icoon voor projectopmerkingen vind je in de rechterbovenhoek van elk projectoverzicht.
  2. Om projectopmerkingen te bekijken of bestanden toe te voegen klik je simpelweg op het icoon.
  3. Klik op Opmerking toevoegen (Web, macOS of Windows) of druk op het pijl-icoon (Android of iOS) om een nieuwe opmerking op te slaan.

Meer informatie over het delen van projecten en samenwerken in Todoist.