Introductie tot opmerkingen en bestandsuploads

Business

Je hoeft niet langer meer tijd dan nodig te besteden aan het zoeken naar de informatie die je nodig hebt om dingen af te krijgen. Met taak- en projectopmerkingen kan je notities toevoegen, elk bestand uploaden en zelfs details bespreken met je collega's. Alles blijft netjes georganiseerd binnen je taken en projecten, zodat je direct aan de slag kan.

Opmerkingen en bestanden toevoegen aan taken

Opmerkingen worden altijd chronologisch weergegeven. Je kan hun orde niet veranderen.
  1. Beweeg met de muis over een taak en klik op het spreekballon-icoon dat aan de rechterkant van de taaknaam verschijnt.
  2. Typ een opmerking in het opmerkingenveld.
  3. Klik op een van het volgende:
    • Paperclip-icoon: voeg een bestand toe. Bekijk alle ondersteunde bestandstypes.
    • Microfoon-icoon: neem een audio-opmerking op.
    • Emoji-icoon: voeg een emoji toe.
  4. Tag iemand om ze te notificeren over je opmerking, als dat nodig is.
  5. Klik op Opmerking toevoegen om het op te slaan.
  1. Tik op een taak om het taakoverzicht te openen.
  2. Tik op het inputveld Opmerking toevoegen onderaan.
  3. Tik op het paperclip-icoon om een bestand te uploaden, een foto te nemen of om een audio-opmerking op te nemen.
  4. Typ een opmerking in het opmerkingenveld.
  5. Notifieer iemand over je opmerking, als dat nodig is.
  6. Tik op het verzenden-icoon.

Opmerkingen en bestanden toevoegen aan projecten

Projectopmerkingen zijn aan het hele project gelinkt, in plaats van aan één enkele taak. Ze houden relevante projectinformatie of bestanden op één plek georganiseerd. Als je in gedeelde projecten werkt, zijn projectopmerkingen handig om ervoor te zorgen dat iedereen op hetzelfde spoor zit.

1. Klik op het project in de zijbalk.
  2. Klik op het opmerking-icoon rechts bovenin.
  3. Voer je opmerking in, of klik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen.
  4. Klik op Opmerking toevoegen om het op te slaan.
  1. Tik op Bladeren en open het project.
  2. Tik op het drie stippen-icoon rechts bovenin.
  3. Tik op Opmerkingen.
  4. Voer je opmerking in, of tik op het paperclip-icoon om een bestand toe te voegen.
  5. Tik op het verzenden-icoon om het op te slaan.
  1. Tik op Bladeren en kies een project.
  2. Tik op het drie stippen-icoon rechts bovenin.
  3. Tik op Opmerkingen.
  4. Voer je opmerking in of voeg een bestand toe.
  5. Tik op het verzenden-icoon om het op te slaan.

Iemand notificeren over een opmerking

Soms schrijf je een opmerking en wil je er zeker van zijn dat je teamlid het zal zien. In dit geval kan je ze notificeren.

Om iemand te notificeren over een opmerking in een persoonlijk project, moet je eerst het project met ze delen. Om iemand in een teamproject te notificeren, zorg je ervoor dat die persoon onderdeel is van je team.
Als je iemand wil taggen in je opmerking, doe je dit zo:
  1. Begin een nieuwe taak- of projectopmerking in een gedeeld project.
  2. Als je de andere persoon rechtstreeks wil taggen:
    • Voer @ in in het opmerkingenveld en begin met het typen van hun naam.
    • Je zal een lijst met namen zien die passen bij wat je typt. Zodra je de persoon die je wil taggen ziet, klik je op hun naam.
  3. Als je ze gewoon wil notificeren zonder hen rechtstreeks te taggen, doe je het volgende:
    • Klik op het veld naast Notificeren.
    • Selecteer de gebruikers die je wil notificeren door op hun namen te klikken (of klik op Iedereen als je iedereen in het project wil notificeren).
  4. Wanneer je de opmerking plaatst, zullen alle geselecteerde gebruikers de opmerking in hun notificaties ontvangen.
  1. Begin een nieuwe taak- of projectopmerking in een gedeeld project.
  2. Als je de andere persoon rechtstreeks wil taggen:
    • Voer @ in in het opmerkingenveld en begin met het typen van hun naam.
    • Je zal een lijst met namen zien die passen bij wat je typt. Zodra je de persoon die je wil taggen ziet, tik je op hun naam.
  3. Als je ze gewoon wil notificeren zonder hen rechtstreeks te taggen, doe je het volgende:
    • Tik op Notificeren: niemand.
    • Selecteer de gebruikers die je op de hoogte wilt stellen.
    • Tik op Gereed.
  4. Wanneer je de opmerking plaatst, zullen alle geselecteerde gebruikers de opmerking in hun notificaties ontvangen.
  1. Begin een nieuwe taak- of projectopmerking in een gedeeld project.
  2. Als je de andere persoon rechtstreeks wil taggen:
    • Voer @ in in het opmerkingenveld en begin met het typen van hun naam.
    • Je zal een lijst met namen zien die passen bij wat je typt. Zodra je de persoon die je wil taggen ziet, tik je op hun naam.
  3. Als je ze gewoon wil notificeren zonder hen rechtstreeks te taggen, doe je het volgende:
    • Tik op het opmerkingenveld onderaan het scherm.
    • Tik op Wijzigen en selecteer de mensen die je wil notificeren door op hun namen te tikken.
  4. Wanneer je klaar bent, tik je op Opslaan in de rechterbovenhoek.
  5. Wanneer je de opmerking plaatst, zullen alle geselecteerde gebruikers de opmerking in hun notificaties ontvangen.

Bestandstypes

Deze bestandstypes worden ondersteund in Todoist:

• .csv
  • .docx
  • .fodg
  • .fodp
  • .fods
  • .fodt
  • .gif
  • .gz
  • .ips
  • .jpeg
  • .jpg
  • .json
  • .key
  • .log
  • .md
  • .msg
  • .mov
  • .mp4
  • .numbers
  • .odf
  • .odp
  • .ods
  • .odt
  • .pages
  • .pdf
  • .png
  • .pptx
  • .txt
  • .xls
  • .xlsx
  • .webm
  • .webp
  • .zip